avast! Pro Antivirus - Достъпната Антивирусна Защита за Дома и Офиса

Пълнофункционална антивирусна програма. Предназначена за защита на бизнес потребители, както и на домашни потребители, които желаят по-цялостна защита. Лесна за внедряване във вече съществуващата инфраструктура на предприятието.

Системни изисквания:

- Процесор Pentium 3 или по - нов, 128 MB RAM, 500 MB свободно дисково пространство

- Microsoft Windows XP SP2/Vista/7/8/8.1/10 (32/64 bit)

          

Полезни връзки:

 

ОПИСАНИЕ НА ПРОДУКТА 

Хибридни Облачни Технологии

 Антивирусен и Анти-spyware Енджин

Антивирусното ядро защитава от вируси, spyware и други вредоносни заплахи, ядрото вече разполага и с алгоритъм, който разполага с възможността да си самоубочава и по този начин може да засече нови заплахи изключително бързо.

 Обновяване/Стриймване в Реално Време на Вирусните Дефиниции 

Всяка вирусна сигнатура идва в реално време, веднага след като има засичане за нея, чрез постоянна връзка със сървърите на вирусната лаборатория на AVAST, вместо да се налага да чакате нормалните периодични обновявания на антивирусната база данни.

 Система за Определяне на Репутацията на Файловете 

Вече с повече от милиард уникални файлове в нашата облачна инфраструктура, avast! FileRep ви дава информация за файла (дали е вреден или не), преди да го отворите – това се определя от това колко хора притежават файла и колко нов е той. Тази технология се използва и от антивирусното ядро, за да се вземат по-добри решения при откриване на непознати заплахи

 

Допълнителни Технологии за Защита

 Софтуерно Обновяване

Постоянното обновяване на различните програми инсталирани на вашият компютър понякога може да отнеме доста време, особено ако трябва да проверявате постоянно за нови версии. Софтуерното обновяване на avast! автоматично проверява избрани програми, които са инсталирани на вашият компютър и ви уведомява, ако има налично обновяване. Така вие не губите време в търсене на обновявания и винаги имате най-новите версии на всички важни програми, това допринася и за по-голямата сигурност на системата ви. При avast! Premier този модул работи в автоматичен режим.

 Почистване на Браузъри 

Този модул служи за почистване на вашият браузър от нежелани toolbars и допълнителни модули. Те често се инсталират без вашето знание, най-често с някоя безплатна програма. 

 Щит за Поведение 

Щитът за поведение следи поведението на стартираните програми и предотвратява вредни действия от тяхна страна

 Виртуализация на процесите (avast! sandbox)

Предоставя ви допълнителен слой на защита, като ви позволява да стартирате определени приложения във виртуална среда – по този начин, дори и приложението да има зловреден код, то той няма да може на навреди на вашата система. Поддържани операционни системи: Windows 8, Windows XP SP2+ 32-bit, Vista, 7 (32-bit и 64-bit) само RTM версиите се поддържат. Операционни системи, които НЕ се поддържат: Windows 2000, Windows XP 64-bit (със всеки инсталиран SP).

 

По-лесно Използване

 Достъп от Всякъде

Вече можете да настройвате един или няколко компютъра, които да можете да контролирате отдалечено от друга локация - така имате достъп до тях когато пожелаете. Устройството от което ще достъпите устройството трябва да има която и да е от версиите на avast!, но устройството, което ще бъде контролирано трябва да има инсталиран avast! Premier

 Нов Потребителски Интерфейс 

Новият потребителски интерфейс на avast! има за цел да ви предостави модерна навигация, която е лесна за усвояване от новите потребители, но в същото време дава големи възможности за персонализиране за напредналите потребители.

 Оптимизация за Тъч Екрани

Новият потребителски интерфейс има големи, лесни за натискане бутони, което улеснява неговото използване на устройства с Windows 8.

 

Допълнителна Защита

Анти-рууткит Защита в Реално Време 

Защитава срещу скрити вредители, или с други думи рууткитс, които се зареждат в ядрото на операционната система и са невидими за обикновените скенери.

avast! Webrep 

Предоставя ви информация за надеждността на интернет страниците, които посещавате всеки ден. Тази информация е достъпна благодарение да обратната връзка, която се получава от потребителите на avast!, както и с помощта на вградени умни алгоритми за откриване на phishing сайтове. 

Проверка при Стартиране на Системата

Проверява за зловреден код преди старта на операционната система Scans your computer for infections before the OS starts and before any viruses hidden beneath it are activated.

avast! Сигурна Зона

Отваря нова (чиста) среда за работа, така че други приложения нямат достъп до нея и не виждат какво става в нея – перфектно за онлайн банкиране или пазаруване – не оставя никакви следи след като тази среда е затворена

Интелигентен Скенер 

Намалява броя на проверените файлове, като използва доверен списък с приложения. Файловете идентифицирани като безопасни не се проверяват втори път, освен ако не бъдат променени.

 

Защита в Реално Време

Файл Щит

Проверява в реално време всички файлове, които се отварят или стартират.

Мейл Щит

Проверява всички входящи или изходящи писма за зловреден код ( за MS Outlook се използва отделен модул).

Интернет Щит

Проверява всички посетени интернет страници, изтеглени файлове и java скриптове. Благодарение на интелигентното стриймване на потоците, Интернет Щита не забавя вашето сърфиране.

P2P/IM Щит

Проверява файловете изтеглени с P2P програмите и "чат" програмите.

Мрежов Щит

Защитава ви от мрежовите вируси и има два основни компонента: блокиране на URL, да предотвратяване на отварянето на заразени URL-и, и олекотена система за откриване на зловреден достъп до вашата система.

Скрипт Щит

Открива зловредни и скрити скриптове в уеб страници и предотвратява тяхното стартиране.

Щит по Поведение

Спира ‘zero-day’ и непознати заплахи, преди те да бъдат добавени във вирусната база данни.

 

Други Характеристики

avast! Акаунт 

Уеб базирания портал на аvast! Акаунта събира на едно място всички ваши данни свързани с avast!. Позволява ви да следите всички ваши инсталации на avast!, както и вашите лицензи.

Съвместим с Windows 8 и 8,1

avast! версия 7 беше първата антивирусна програма, която получи сертификат за съвместимост с Windows 8, и с новия avast! 8, съвместимостта е подобрена.

          

Share

Последни обновявания

Вирусна База Данни

VPS:200311-0 - 11.03.2020 г.


 Avast Free/Premium Stable

20.1.2397  -  25.02.2020 г.