avast! Mobile Backup - бекъп за Андроид устройства

Направете бекъп на всички ваши контакти, списъци с обаждания, SMS текстови съобщения и други важни данни

 

avast! Mobile Backup прави резервни копия (бекъп) на всички ваши контакти, списъци с обаждания, кратки текстови съобщения, снимки и други важни за вас данни във вашият avast акаунт (или по желание във вашият Google Drive акаунт), за да сте сигурни, че при загуба или повреда на устройството, данните ви няма да бъдат изгубени. Приложението е достъпно и на български език

 

download avast  

*ще бъдете пренасочени към Google Play Store, за да изтеглите приложението

 

Функции на безплатната версия

Бекъп на контакти Бекъп на SMS и логове Бекъп на снимки

 

 

Платени функции - само за 14,99€/година

 

Бекъп на приложения Бекъп на музика Бекъп на видео

 

Платените функции са достъпни след покупка на премиум лиценз за avast! Mobile Antivirus, тоест двете приложения са част от един и същи лиценз и не е необходимо да закупувате отделни лицензи за всяко едно приложение. Също така един лиценз може да бъде използван на неограничен брой устройства, стига те да са вързани към един и същ Google акаунт.

 

След като веднъж инсталирате приложението и направите пълен бекъп на системата си, то автоматично ще прави бекъп на новите елементи (нови контакти, снимки, видео и др.) всеки ден. Така ще сте сигурни, че винаги ще имате резервни копия на всички ваши файлове онлайн. При нужда винаги можете да възстановите всеки един елемент на мобилното си устройство, отново с помощта на приложението. 

 

 

 

download avast  

*ще бъдете пренасочени към Google Play Store, за да изтеглите приложението 

Share

Последни обновявания

Вирусна База Данни

VPS:200311-0 - 11.03.2020 г.


 Avast Free/Premium Stable

20.1.2397  -  25.02.2020 г.