За всички ентусиасти, които обичат да тестват нови версии на приложения е достъпна първата БЕТА на новата версия 3 на avast! Mobile Security.

 

Заедно с пускането на тази БЕТА, avast! Software пускат и първата бета на новия продукт avast! BackUp - това е приложение за Android имащо за цел да ви позволи бързото и лесно правене на резервни копия на цялата информация на телефона ви в облака.

Едно от основните нововъведения е представянето на Premium (платени варианти) на мобилните приложения за защита - всичко, което до момента е било безплатно ще си остане така и няма да има орязване на съществуващи функции на безплатното приложение. Друго много приятно нововъведение е добавената Българска локализация - вече avast! Mobile Security е достъпен и на Български език (avast! BackUp все още няма превод) - моля ако откриете проблеми (правописни грешки, липсващи преводи) в превода на приложението ги докладвайте в нашият форум.

Ето и основните нововъведения и промени:

avast! Mobile Security

- Промени в потребителския интерфейс

- Заключване на приложения: защитава приложенията с парола (premium/платен)

- Детектор за реклами: проверява приложенията за присъствието на най-популярните рекламни мрежи и ви дава данни каква информация се събира (premium/платен)

avast! Anti-Theft

- Подобрение в уеб възможностите - през портала my.avast.com

- Правене на снимки (premium/платен)

- Запис на аудио (premium/платен)

- Събиране на данни за контактите, обажданията и SMS (premium/платен)

- Пращане на SMS от телефона (premium/платен)

- Geofencing: Автоматично засичане на непозволено изнасяне на устройството от определен периметър (примерна ако се намирате в бар) (premium/платен)

avast! Mobile Backup

- Бекъп на контакти, дневник с обаждания и SMS (безплатно)

- Бекъп на снимки (безплатно)

- Бекъп на аудио файлове (premium/платен)

- Бекъп на видео файлове (premium/платен)

- Бекъп на приложения (premium/платен)

- Бекъп на настройките на приложенията (само при руутнати устройства) (premium/платен)

Как да се включите в тестването на новите версии ?

Трябва да имате инсталирано приложение от Google Play магазина (последната финална версия)

След тава просто последвайте тези линкове и активирайте възможността за тестване на приложения: (трябва да се логнете с акаунта към който е вързано устройството ви)

avast! Mobile Security Beta Registration

avast! Anti-Theft Beta Registration

avast! Backup Beta Registration

След като активирате тази възможност на устройството ви трябва да излезе съобщение, че нова версия на приложението е достъпна за обновяване (това е БЕТА версията, която желаете да тествате) и готово.

За да изпробвате платените възможности натиснете бутона (това е след като приложението се обнови) "Go Premium" и изберете възможността за въвеждане на ваучер код (горе в дясно на екрана) и въведете ваучер AVASTBETATEST. Този ваучер е валиден до края на месец Август.

Вече можете да тествате новото приложение. Ако откриете проблеми докладвайте ги във форума на http://forum.avast.com/ или в нашият форум, а ние ще докладваме на разработчиците
.

Share

Последни обновявания

Вирусна База Данни

VPS:200311-0 - 11.03.2020 г.


 Avast Free/Premium Stable

20.1.2397  -  25.02.2020 г.