Сигурността на личните данни в социалните мрежи е важна тема, както за обикновените потребители, така и за AVAST. Въпреки, че антивирусните продукти на avast! защитават вашите устройства от зловреден код, вашите лични данни (лично пространство) са все още изложени на риск докато ползвате социалните мрежи. Това съвсем скоро може да се промени, тъй като вече е достъпна бета версията на avast! Facebook Security (това е временно име, докато тече тестовия период, след това ще бъде променено). Нека напомним, че тъй като това е бета версия, то тя е предназначена за ентусиасти, които обичат да изпробват нови неща. 

Какво е avast! Facebook Security - това е продукт, който е базиран на всеизвестната платформа Secure.me, която беше закупена от AVAST в края на Април 2013 година. Сега вече тази платформа е интегрирана и подобрена, за да защитава още по-добре потребителите на avast!. Продуктът има за цел да провери всички ваши дейности в социалната мрежа и да ви даде препоръки, за да защитите по-добре вашите данни. Имайте в предвид, че за момента това е отделен продукт и не е част от avast! antivirus.

Как да изпробвате продукта:

1. Влезте с avast! Акаунта си (ако нямате, може да се регистрирате безплатно) в новата версия на портала от тук - https://my-new.avast.com/

Facebook Security

 

2. Свържете avast! Facebook Security с вашият Facebook профил, като приемете заявката за достъп на приложението;

3.  Започнете да тествате !

 

На какво да обърнете внимание?

  • Как намирате интерфейста на приложението? (за момента то е достъпно само на английски)
  • Приложението интоитивно ли е?
  • Проблеми и бъгове.

 

Как да докладвате проблеми (тъй като това е бета, такива се очаква да има):

В началото на статията споменахме, че това име е временно - ако се сетите за по-подходящо такова, можете да го споделите (по начините споменати по-горе). Като ако то бъде избрано за финалното име на продукта, можете да спечелите страхотни награди от avast!.

 

източник: avast! Blog

Share

Последни обновявания

Вирусна База Данни

VPS:200311-0 - 11.03.2020 г.


 Avast Free/Premium Stable

20.1.2397  -  25.02.2020 г.