Изтеглете безплатен антивирус от Avast

Avast Free Antivirus - Безплатна Защита за Дома

Avast Free Antivirus се разпространява в 30 дневна пробна версия, след като този период изтече, ще е необходимо да се регистрирате безплатно - можете да се регистрирате от вградената регистрационна форма в програмата. Тази безплатна версия на продукта е подходяща за потребители, които имат нужда от основна антивирусна защита. Инструкции за инсталация. Актуалната версия на програмата е 18.3.2333.

Тази версия е безплатна само за ДОМАШНА и НЕКОМЕРСИАЛНА употреба. Вече и на Български език. 

 download avast   

 


 

avast! Pro

Avast Pro Antivirus - Достъпна Защита за Офиса и Дома

Avast Pro Antivirus се разпространява в 30 дневна пробна версия, след като този период изтече, ще е необходимо да си закупите лиценз, за да продължите да я ползвате.Цените на продукта започват от 39,99 €. Инструкции за инсталация.Актуалната версия на продукта е 18.3.2333, разпространява се на Български език.


 
download avast   Купете avast! Pro

 

 

 

 


 

avast! Internet Security

Avast Internet Security - Цялостна Защита за Офиса и Дома

Avast Internet Security се разпространява в 30 дневна пробна версия, след като този период изтече, ще е необходимо да си закупите лиценз  за да продължите да я ползвате. Цените на продукта започват от 49,99 €. Инструкции за инсталацияАктуалната версия на продукта е 18.3.2333, разпространява се на Български език.

download avast   Купете avast! Pro

 

 

 

 


 

avast! Premier

Avast Premier - Цялостна Защита и Още Нещо

Avast Premier се разпространява в 30 дневна пробна версия, след като този период изтече, ще е необходимо да си закупите лиценз  за да продължите да я ползвате. Цените на продукта започват от 49,99 €. Инструкции за инсталация. Актуалната версия на продукта е 18.3.2333, разпространява се на Български език.

download avast   Купете avast! Pro

 

 

 

 


 

avast! Mobile Security

Avast Free Mobile Security - Безплатна защита за Андроид устройства

Avast Free Mobile Security ви предоставя няколко функции, които не можете да намерите в останалите водещи продукти за сигурност за Андроид. Репорти за състоянието на личните ви данни, филтриране на обажданията или кратките съобщения, управление на приложенията и много и различни възможности за отдалечено управление на устройство ви с помощта на уеб-базиран интерфейс или кратки съобщения. 

download avast  

 

 

*ще бъдете пренасочени към Google Play Store, за да изтеглите приложението

 

 

 


 

 Тапети за вашият десктоп

 

     

 

    

 

     

 

  

Share

Последни обновявания

Вирусна База Данни

VPS:200311-0 - 11.03.2020 г.


 Avast Free/Premium Stable

20.1.2397  -  25.02.2020 г.