Автор Тема: Моля ви за помощ :(  (Прочетена 4201 пъти)

0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

Неактивен riba

• Новак
  • *
  • Публикации: 2
  • avast! потлебител
Моля ви за помощ :(
« -: Септември 29, 2011, 07:43:58 am »
Става дума за програмата - Malware Bytes наскоро имах троянски кон и си я инсталирах и тя премахна всичко, в момента съм с 14 дневната и пробна пълна версия, до тук всичко е ОК  но вчера реших да си изтегля една игра от замунда, стана на 8 процента и изведнъж Malware Bytes започна да показва съобщения че е блокирала вредоносна програма с източник - ytorrent.exe (програмата с която теглех) аз естествено спрях да тегля играта и моментално я изтрих но продължи да се повтаря съобщение което казваше че е бил блокиран достъпа до ''до еди кой '' си вредоносен сайт май започваше с 58.240 и така нататък , след което деинсталирах ytorrent , а после поставих този вредоносен сайт във щита за блокиране на сайтове, проверих компютъра и с аваст и с Malware Bytes но не откри нищо не отки и след като деинсталирах ytorrent вчера цял ден не излезе нито едно съобщение, но днес като включих компютъра отново взе да се появява съобщение за блокиран вредоносен сайт този път пише че е от skype.exe не знам какво да правя много ви моля дайте ми някакъв съвет какво да правя не знам много ми е неприятно така  :-\ :-\ :-\

Неактивен Sergio

• King
  • Потребител
  • Публикации: 131
  • avast! hunter
Re: Моля ви за помощ :(
« Отговор #1 -: Септември 29, 2011, 12:57:22 pm »
Премахни Malwarebytes' Anti-Malware и го инсталирай наново без да го пускаш в пробен период.
Ползвай го само от дъжд на вятър за контролни сканирания например в месеца 1- 2 пъти.
Блокира дръжки - фалшиви тревоги или по-точно блокира ама не опасни.
Момче, каква е тая параноя ? Изтегли си играта спокойно с µTorrent.
Кажи за коя игра става на въпрос ?  Driver San Francisco ?

Don't Worry, Be Free.

Неактивен riba

• Новак
  • *
  • Публикации: 2
  • avast! потлебител
« Отговор #2 -: Септември 29, 2011, 07:49:53 pm »
Става въпрос за играта Half Life 2 : Episode 2 ето линк - http://zamunda.net/details.php?id=106464
мерси за отговорите, значи това е фалшива тревога много ми олекна, сега ще си изтегля играта, а по принцип в Замунда има ли вируси в някои торенти?

Неактивен Sergio

• King
  • Потребител
  • Публикации: 131
  • avast! hunter
« Отговор #3 -: Септември 29, 2011, 10:14:38 pm »
 ;D
Става въпрос за играта Half Life 2 : Episode 2 ето линк - http://zamunda.net/details.php?id=106464
мерси за отговорите, значи това е фалшива тревога много ми олекна, сега ще си изтегля играта, а по принцип в Замунда има ли вируси в някои торенти?

Аз не съм попадал, но и тегля рядко. Възможно в някои програми с crack да има, но в игра не ми се вярва много.
Качено: 2.31 TB  Свалено: 2.15 TB  това ми е трафика там  ;D

Няма от какво да се притесняваш.

Don't Worry, Be Free.

Неактивен lost in

• Глобален Модератор
  • Потребител
  • Публикации: 165
  • Avast! technology
« Отговор #4 -: Октомври 27, 2011, 08:57:35 pm »
Аз я имам същата игра изтеглена точно от там.Няма вируси играта е чиста.
 А на тази МБАМ прати и real time модула в коша!
avast! Virus Cleaner Free GMER technology