avast! на Български

avast! antivirus => avast! Free/Pro/IS/Premier => Темата е започната от: krumecahg в Юли 17, 2010, 12:05:24 pm

Титла: Avast Firewall
Публикувано от: krumecahg в Юли 17, 2010, 12:05:24 pm
http://www.avast.com/uninstall-utility

Деинсталирах аваста с този инструмент .. след като стартирах компа firewall -a на аваст -а все още работеше?

(http://www.picvalley.net/u/1725/18512779637530634181279380474Br86fpKrU2rGJrKjGt5u.JPG)

След по обстойна проверка видях че са останали неща в регистъра и в самия windows. Изтрих всичко но проблема си стои?
Титла: Re:Avast Firewall
Публикувано от: GlowNDark в Юли 17, 2010, 06:06:50 pm
 ;D Вземи деинсталирай Windows, защото като гледам този Firewall изобщо не е на avast!
Титла: Re:Avast Firewall
Публикувано от: krumecahg в Юли 17, 2010, 06:24:53 pm
Изключил съм Firewall-а на Windows и на Eset за да видя откаде идва конфликтът. На скрийншота съм показал точно това. Firewall-а на Аваст си работи незнайно защо??

Моля следващите отговори по темата да бъдат само от сериозни хора.
Титла: Re:Avast Firewall
Публикувано от: GlowNDark в Юли 18, 2010, 12:04:00 pm
А защо си го дейнсталираш с този инструмент?
Пробвай да го инсталираш наново(като преди това махнеш всякакъв друг антивирус и firewall), след което до деинсталирай от контрол панел.
Проблема с деинсталацията идва предимно от вируси, или друг инсталиран av софтуер(или части от него)
При нормално работещ компютър деинсталацията си протича напълно нормално...
Имай в предвид, че този инструмент е правен доста преди Internet Security
Титла: Re:Avast Firewall
Публикувано от: XMAS в Юли 27, 2010, 10:13:11 pm
Малко закъснял отговор, но по-добре късно отколкото никога  ;D
Както каза GlowNDark първо е трябвало да се пробваш по нормалния начин за деинсталиране и чак след това ако има остатъци да ползваш инструмента. Другото е че инструмента трябва да бъде използван под SAFE MODE на Windows, за максимални резултати - ти как го използва ?

Имай в предвид, че този инструмент е правен доста преди Internet Security
Това не е така инструмента е преработен и поддържа всички текущи и по-стари версии на програмата ;)