avast! на Български

avast! antivirus => avast! Free/Pro/IS/Premier => Темата е започната от: drali в Януари 04, 2010, 02:51:42 pm

Титла: проблем ли е това?
Публикувано от: drali в Януари 04, 2010, 02:51:42 pm
Здравейте! Използвам Аваст от около година и съм мноого доволна  :) .
Сутринта обаче като пуснах компютъра в лентата "Старт" ми се появи червения щит - влезнах в Секюрити центъра и там пише,че Аваст 4.8 .1368 може би не работи. Но пък иконката се върти и няма червено кръгче отгоре  ???.
Помогнете ,моля!
Титла: Re: проблем ли е това?
Публикувано от: larycc в Януари 04, 2010, 06:49:20 pm
Пробва ли да рестартираш компютъра?
Титла: Re: проблем ли е това?
Публикувано от: drali в Януари 04, 2010, 07:45:11 pm
рестартирах го и всичко се оправи! Благодаря!
Титла: Re: проблем ли е това?
Публикувано от: larycc в Януари 17, 2010, 10:28:11 am
Днес и на мен ми се случи - при работещ Аваст Security Center на MS не засече, че има програма. Дори  и с рестарт не се оправи. Дали откакто си пуснаха тяхната антивирусна, не искат да те накарат да си я инсталираш, като изкарват фалшиви съобщения ? Аз сега просто чекнах, че имам антивирусна и мисля, че съм защитен и досадното съобщение вече го няма.
Титла: Re: проблем ли е това?
Публикувано от: lost in в Януари 17, 2010, 10:54:17 am
Днес и на мен ми се случи - при работещ Аваст Security Center на MS не засече, че има програма. Дори  и с рестарт не се оправи. Дали откакто си пуснаха тяхната антивирусна, не искат да те накарат да си я инсталираш, като изкарват фалшиви съобщения ? Аз сега просто чекнах, че имам антивирусна и мисля, че съм защитен и досадното съобщение вече го няма.
Защо не преминете към Avast!5 beta Free ,поне вече е стабилна и се сработва чудесно с някои защитни стени?
Отдавна е пред погледа ми под Windows Vista/XP/Win7 и гарантирам че програмата е напълно стабилна вече.
Поздрави!
Титла: Re: проблем ли е това?
Публикувано от: CNews в Януари 18, 2010, 08:17:02 pm
Според мен не е хуабво бета да се ползва като антивирусна-е тя е,,,всмисълл.е как да се изкажа...да не се ползва дълго време като резидентен скенер,заото бетата не е финал.
Но можеше през това време да изпозлва някоя безплатна и толкова.
А мрждодругото-5 финал кога ще излиза че нямам търпение!
И ще работи ли на уин 2000?
Титла: Re: проблем ли е това?
Публикувано от: lost in в Януари 18, 2010, 09:07:56 pm


Няма да предложа нещо което не работи както трябва.Не случайно препоръчах тази последна beta 366 няма никакви грижи от към неутрализирането,почистването и локализирането на заплахи.
Финала се надяваме да излезе до края на месеца.
Титла: Re: проблем ли е това?
Публикувано от: larycc в Януари 19, 2010, 08:38:02 am
Според теб проблемът е във версията на Аваст, която ползвам? Аз си мисля, че по-скоро е в Windowsa, ама докато не се появи още някой с подобен проблем, не можем да решим. Иначе когато излезе финалната версия, ще сложа нея.
Титла: Re: проблем ли е това?
Публикувано от: lost in в Януари 19, 2010, 10:42:11 am
Windows 7

(http://share.pacomlan.com/images/cmE90514.jpg)
Титла: Re: проблем ли е това?
Публикувано от: larycc в Януари 19, 2010, 11:49:21 am
Аз съм с ХР, SP3.