avast! на Български

avast! antivirus => avast! Free/Pro/IS/Premier => Темата е започната от: JustALad в Април 04, 2009, 07:57:32 pm

Титла: Как да си настроя аваст да сканира без да предприема други действия?
Публикувано от: JustALad в Април 04, 2009, 07:57:32 pm
Бих искал Аваст да сканира целия комп ,след което просто да даде логфайл с това ,открил ли е нещо ,а аз да преценя какво да трия. Не искам да ме алармира , да трие или каквото и да било друго. Съществува ли такава настройка и как да я направя? Прегледах форума ,но не открих такава тема.
Благодаря! :)
Титла: Re: Как да си настроя аваст да сканира без да предприема други действия?
Публикувано от: XMAS в Април 06, 2009, 07:07:39 pm
Здравей,

Съжалявам за закъснението при отговора.

Програмата притежава такава възможност, но тя е достъпна само при Професионалната версия на продукта. ДОмашната версия не разполага с нея. (тоест има възможност за автоматично действие с файла)

Настройките се извършват в Подробния Потребителски Интерфейс, преди стартирането на задачата за проверка.