avast! на Български

avast! antivirus => avast! Free/Pro/IS/Premier => Темата е започната от: svs в Март 24, 2008, 02:15:20 pm

Титла: avast под DOS
Публикувано от: svs в Март 24, 2008, 02:15:20 pm
Работли ли Avast по DOS ако да как?
Казаха ми че така няма начин да пропусне вирус.
 БЛАГОДАРЯ
Титла: Re: avast под DOS
Публикувано от: GlowNDark в Март 24, 2008, 10:16:52 pm
Може да се планира boottime сканиране. Това е един вид DOS сканиране(доколкото XP има DOS)
Титла: Re: avast под DOS
Публикувано от: svs в Март 25, 2008, 06:49:15 pm
МНого благодяря ама....как става това boot сканиране.
Титла: Re: avast под DOS
Публикувано от: GlowNDark в Март 25, 2008, 08:07:33 pm
След като си стартираш аваст от менуто на програмата избираш "Планирай проверка при стартиране" - ако си с БГ версията. След това аваст ще иска рестарт на компютъра и след рестарта сканирането ще започне..
Титла: Re: avast под DOS
Публикувано от: svs в Март 26, 2008, 04:44:17 pm
Разбрах....многооооооооооо БЛАГОДАРЯ. ;)