avast! на Български

Общ Форум => За сайта... => Темата е започната от: diviq_marko в Ноември 24, 2007, 10:58:20 pm

Титла: ako мoже - няколко предложения
Публикувано от: diviq_marko в Ноември 24, 2007, 10:58:20 pm
ако може админите на сайта    ................да напишат например ......полезни линкове ......от кадето може да сканираме компа и т.н....... как да се предпазим от вируси ........ добрите антивирусни програми  като антишпионска  защитна стена   анти ...... които могат да рзботят с аваст ......как да се справим след заразяване от вирус....сайтовете които не трябва въобще да пипаме ......други програми за сигурност...коий браузър  мозила опера.......10 те съвета на аваст....10 гре6ки които не трябва да допускаме на компа .........и тн ..   ................. ако е много тапо това предложение сори ;) ;)................моля и другите да добавят .......... и това да баде сложено като раздел......сигурност ......или съвети..,.....или като полезно........мерси за вниманието и пак сори ако само съм ви взел времето ;) ;).............а и да бадат добавени и настройките на аваст .........и да бадат публикувани.......и тестовете за всеки месец  ....тези там за проверката на вируси коя програма как се е справила............а и да се пи6ат админите ако имат инфо за някои нови опасности и как да се предпазиммм..........МОЛЯ ТЕ АДМИН НАПРАВИ ТАКЪВ РАЗДЕЛ АМА НЕ ВЪВ ФОРУМА ПЛС..
Титла: Re:ako мoже - няколко предложения
Публикувано от: XMAS в Ноември 25, 2007, 02:23:49 pm
Здравей,

Ами да доста добри идеи си дал, но не съм сигурен дали ще мога да осъществя всичките от тях, защото просто нямам физическото време да се занимавам толкова със сайта и форума (ако не си забелязал аз изцяло поддържам сайта и фарума съвсем сам и също така съм студент и имам и други задължения). Но ще се постарая с времето да добавя някои от твоите предложения. Разбира се не бих отказал помощ  ::)
Що се отнася за тестове на антивирусни - това вече го има - може да откриеш линкове към последните тестове на av-comparatives.org и на VirusBulletin (в началото на Декември ще излязат резултатите от последните тестове) в категорията avast! Новини. За други тестове се въздържам да пускам, защото просто много малко от тези тестове са надеждни в последно време.  ;)