Последни публикации

Страници: [1] 2 3 ... 10
1
avast! Free/Pro/IS/Premier / Проблем с "Блокиране на Сайт" и BSOD
« Последна публикация от Тодор - Февруари 02, 2019, 04:39:38 pm »
Здравейте!

Извинявам се, ако има подобни теми. Аз неуспях да намеря.  :(
За системата: Windows XP с SP3 32-bit и Avast Free обновена до 18.8.2356
Проблеми:
1. Блокирал съм сайт от Уеб щит на Avast и отначало нямаше проблем. От два дни Firefox започна да отваря, уж блокирания сайт.
При Chrome си работи блокирането.
2. Множество от BSOD причинен от aswStmXP.sys(версия 18.8.4057.0, размер 143KB/144KB on disk)
Моля, за съвети къде да търся проблеми и предложения за разрешаването им.

Благодаря!
2
изглежда, че има проблем с avast не с операционната система. След като инсталирах avast cleanup, има подобни проблеми, изглежда, че продават вируси, за да създадат бизнес
3
Други проблеми... / Re: Проблем с avast internet security
« Последна публикация от skameykin22 - Юни 30, 2018, 01:36:13 pm »
И какъв отговор?
4
avast! Free/Pro/IS/Premier / Въпрос относно диска за въстановяване
« Последна публикация от mavro - Май 08, 2017, 03:38:53 pm »
Направил съм на флашка  Диск за въстановяване и се пита в задачата как се работи с нето?
5
avast! Free/Pro/IS/Premier / avast nepriema parolata mi
« Последна публикация от armando_68 - Март 16, 2017, 04:23:34 pm »
Zdraveite!Kogato izskam da zadam< umna proverka>ili<obnoviyavane>izska parola.Zadavam parola,a otgovora e<gre?na parola>.Kakvo da naprava.Ako nyakoi mo?e da mi pomogne da mi pi?e na <armando_68@abv.bg>
6
Здравейте! Предполагам, че никой няма да ми отговори, но дето се вика да регистрирам проблема. Снабдих се промоция на АИС 2017 за 1 година. Единственото ограничение е да се инсталира до 17.2.2017г. Имам няколко компютри и при всичките  нямаше проблем (включително и на един стар лаптоп с ХР). Проблем се оказа за стар настолен с ХР. Отказва въобще да стартира инсталатора. Понеже ОС беше много отдавна инсталирана и имаше проблеми, реших да си поиграя и я преинсталирах на ново, но проблема си остана. Изтеглих свободната версия от сайта, която е за 2016г. но и тя отказва да стартира инсталатора. Намерих една стара версия на АИС 2015г. - тя се инсталира. Защо се получава това?
7
avast! Free/Pro/IS/Premier / Re: Относно регистрацията на аваст
« Последна публикация от Еди - Февруари 17, 2017, 09:00:06 am »
Здравейте! Виждам че вече тука е мъртвило. Никой не отговаря на въпросите. От известно време Аваст безплатен не изисква регистрация. Надявам се този отговор от моя страна да ви удовлетвори.
8
avast! Free/Pro/IS/Premier / Avast Safe Zone ми иска парола.
« Последна публикация от daudebardia - Септември 01, 2016, 01:37:39 pm »
Здравейте! Преди малко инсталирах антивирусната програма Avast и с нея естествено се инсталира и този браузър. Ползвах програмката и преди, но ми се прецака компа и се наложи преинсталация. Прди не съм имал никакви проблеми, но сега като отворя браузъра и влезна в Аваст пароли ми дава че са заключени и за да ги отключа ми иска Master парола. Но аз не съм създавал такава парола, току що я инсталирах програмата. Предния път този проблем го нямаше. Влизам и в секция "пароли" на самата програма Аваст, но там също ми иска "основна парола" .Каква е тази парола и откъде мога да я видя?
9
Здравейте, от 7 години ползвам Аваст (платена версия) и до скоро нямах никакви грижи с него. Преди 4 месеца изведнъж компютъра се забави много и установих, че  Аваст изразходва 30-60% от процесора при това постоянно - 3 дена!!! Нищо не помогна и го деинсталирах. После инсталирах Free версията, въведох си ключа и всико си стана както преди. До преди 4 дена, когато имах сигнал за вирус, който е премахнат, но след това AvastSvr започна да изразходва 25-30% просорно време и постоянно!!!, от ново инсталирах Free версията и всичко е Ок, но като си въведа кода на платената версия и след обновяването, проблема с натоварването отново се явява? И така 3 пъти, все същото. Някой да има идея как се оправя този проблема и да мога да ползвам версията за която съм платил?   
10
avast! Free/Pro/IS/Premier / Относно регистрацията на аваст
« Последна публикация от Zheleev - Март 20, 2016, 03:45:01 pm »
Здравейте, ползвам безплатната версия на програмата, адски много съм доволен от години вече. Та преди време показваше на програмата колко време ти остава докато изтече аваст, а сега това нещо не го окривам.

За да съм малко по ясен, когато си качих програмата преди време, ми показваше, че имам 30 дни тестов период, и ако искам да продължа и занапреде да е ползвам трябва да въведа ключ въведох го, всичко е окей, но от няколко месеца насам не мога да отркия къде показва колко дни ми остават до изтичане на безплатния въведен ключ.
Страници: [1] 2 3 ... 10