Сори, че пиша на латинеца, но в момента няма кирилица тук където съм в момента... (а и XMAS не се е сетил да сложи виртуална клавиатура)
Та исках да кажа че се присъединявам към мнението на XMAS. Avast се обновявав толкова често колкото е необходимо а не симулира непрекъснати (безислени) обновявания, които само да показват че прогламата се обновява...
Относно ZoneAlarm от край време си има проблеми, а от както ZoneAlarm започнаха да провят и antivirus

нещата станаха много зле... Може би защото те предпочитат да се ползва техния antivirus и не искат да тяхната програма да има съвместимост...
НоZone Alarm не е върха на сладоледа че да му обръщам толкова внимание тук... има къде къде по добри firewalls от него...
Нещо друго ми е интересно, понеже вие тук, както и автора slav.bg предполагам сте home потребители, интересно ми е защо толкова държите на едночасовите обновявания?! Това ми е интересно. Не казвам (е защитата не е важна, но все пак когато става въпрос за домашни компютри с игри и филми соито за един ден биха могли да се свалят...
ще ми е интересно да отговорите на този въпрос...
Кирилизирано