Здравей отново. От лог файла виждам, че наистина има доста проблеми, които имат нужда да бъда оправени.
Ето проблемите, кои открих:
Този файл трябва да го премахнеш ръчно:
Ще те помоля за нещо - преди да изтриеш файла може ли да ми го пратиш на пощата в архив защитен с парола, за да мога да препратя файла към Alwil software, за да могат да добавят вируса, към вирусната база данни? (адреса на пощата ми може да видиш от профила ми)
C:\WINDOWS\svchost.exe - това най-вероятно е вирус и трябва да бъде отстранен
C:\Nominal\nominal.exe - за това не съм сигурен, ако знаеш програмата и си сигурна, че е сигурна не я пипай
Следните проблеми трябва да бъдат премахнати с помощта на HiJackThis (сканираш отново с програмата и след това от списъка избираш следните редове и натискаш бутона FIX )
O2 - BHO: (no name) - {17775668-4765-44B6-A880-F15AE95CE7B7} - c:\windows\system32\yjvaxszu.dllO2 - BHO: (no name) - {C3C4BD07-B2A6-478F-BC21-A4C1540B168F} c:\windows\system32\mdlamdl.dllO4 - HKCU\..\Run: [Firewall auto setup] C:\DOCUME~1\PC\LOCALS~1\Temp\winlogon.exeO4 - HKLM\..\Run: [Install.exe] C:\WINDOWS\svchost.exeO20 - AppInit_DLLs: C:\WINDOWS\System32\perfc000.datНо преди да започнеш чистенето задължително изключи System Restore на WinXP
1. Щракнете върху "Старт" (Start), посочете "Настройки" (Settings) и щракнете върху "Контролен панел" (Control Panel).
2. Щракнете двукратно върху "Система" (System), след което щракнете върху раздела "Производителност" (Performance).
3. Щракнете върху "Файлова система" (File System), след което щракнете върху раздела "Отстраняване на неизправности" (Troubleshooting).
4. Поставете отметка в квадратчето Disable System Restore ("Деактивирай възстановяването на системата"), натиснете Apply ("Приложи")
След това ти препоръчвам да почистиш компютъра с помощта на
CCleaner - програмата е изключително лесна за употреба - след като я изтеглиш я инсталирай и след това я стартирай - първо почисти ненужните файлове, а след това регистрите - не би трябвало да имаш трудности с използването й. Ако нещо не можеш да се оправиш с нея пиши

След това също препоръчвам сканиране с
a-squared Free (след като я инсталираш трябва да я обновиш преди проверката ) за всеки случай - програмата е специализирана в почистването на троянски коне, spyware, adware и други.

След като направиш всичко това пиши да кажеш какъв е бил резултата