Общ Форум > За сайта...

avast! на Български - Reborn :-)

(1/1)

XMAS:
Здравейте,

Тъй като вече сайта доста поостаря - версията на cms системата на която е базиран, а и в сравнение с всички нови сайтове изглежда доста морално поостарял. Мисля, че е време да се направи нещо по въпроса. Започнах работа по нова версия на сайта, която е малко по-модерна и ще даде доста по голяма гъвкавост при добавяне на нови неща (особено след като скоро очакваме avast! 2014 покрай който трябва да да дойдат и доста нови неща). Процеса върви малко бавно, но лека полека, ще го завърша. (надявам се до месец :) ). При преработката ще бъдат премахнати доста поостаряла информация, тъй като тя просто не е актуална и не помага на никой, а и така ще улекотим сайта. Можете да разгледате версията в разработка на този адрес - --- . Моля имайте в предвид, че това не е финален вариант и много от линковете може да не работят. Ще съм благодарен ако изразите мнение и дори ако дадете някои препоръки :)

XMAS:
От вече почти седмица новият сайт е достъпен за всички, какво мислите за него? Какво ви допада и какво не ? Ще се радвам на вашите отзиви :)

Имайте в предвид, че много стара и нерелевантна информация беше премахната, защото просто е неактуална и може да обърка допълнително потребителите. Тя ще бъде заменена с нова и обновена с времето. :)

Еди:
А какъв е новия адрес?

XMAS:
Ами няма нов адрес, просто си отваряте http://avast.softvisia.com/ :)

Навигация

[0] Списък на темите

Премини на пълна версия