Общ Форум > Всичко останало

помощ

(1/4) > >>

rolly_s:
Имам проблем-изтекла ми е сесиаята,не мога да обновя,не мога да деинсталирам,защото иска разрешение от администратор,не мога да инсталирам наново.Нито пък друга антивирусна мога да активирам.Доволна съм от Avast и искам по някакъв начин да се справя с проблема.Помогнете моля!

XMAS:
Здравей,

Какво имате в предвид под "изтекла ми е сесиаята" - може би е изтекла регистрацията на програмата? Може ли да постнете снимка на проблема? Ако е проблем с регистрацията можете да се пробвате да я пререгистрирате (ако ползвате безплатната версия), но честно казано не съм сигурен, че без анминистраторски права това ще е възможно. Моля дайте малко повече подробности за проблема. Благодаря

rolly_s:
да,изтекла ми е регистрацията

Еди:

--- Цитат на: rolly_s в Април 17, 2013, 02:41:12 pm ---да,изтекла ми е регистрацията

--- Край на цитат ---
Многоуважаема дама, помолиха ви за повече информация. Изтекла ви е регистрацията на:
- коя версия на Аваст - свободната или от някоя от платените?
- на какъв компютър (ваш или служебен)? Питаме това, понеже не е ясно кой е администратора. Ако не сте Вие, уведомете го и той ще се погрижи. Ако сте Вие - защо не го направите тогава?

п.п. В последно време поради кризата, врачката на форума обикаля и по други форуми, а от един друг такъв разбрах, че почнала да боядисва яйца предварително и няма време да гадае отговорите тука!

п.п.2 Горното надявам се да го приемете като шегичка.  ;)

rolly_s:
Компютърът е личен,не знам кой е администратор,не е платен Avast ,но коя версия е не знам.Опитах да прикача файл със снимка,но не ми позволява-над 500 мб.Ако искате ще дам скайп,помогнете ми,моля !

Навигация

[0] Списък на темите

[#] Следваща страница

Премини на пълна версия