avast! antivirus > avast! Новини

Представиха финалната версия на avast! 8

(1/3) > >>

XMAS:
Хайде да ни е честита новата версия 8 :-) Дано нововъведенията да ви допаднат. Очаквайте и представяне на живо (онлайн на английски) на новия продукт около 5 часа тази вечер. Успешен ден :-)

Повече за промените можете да намерите тук - http://avast.softvisia.com/index.php/news/35-avast/220-avast-8-final-released

Modulus:
На мен май ми харесва. А какво представлява новият продукт avast! Premier Antivirus? Free или платен е?

XMAS:

--- Цитат --- А какво представлява новият продукт avast! Premier Antivirus? Free или платен е?
--- Край на цитат ---
Това е платен продукт, който се позиционира над Internet Security, тоест има всичко което Internet Security притежава като функционалност, плюс няколко допълнителни, които са достъпни само в Премиер версията (Заличаване на файлове/Data Shredder, автоматизация на функцията Software Upgrade/Софтуерен Ъпгрейд и възможност за отдалечен контрол на вашата машина)

Modulus:
Мерси!
В avast! 8 ми харесва това, че въпреки новите функции, запазва своята лекота (като в 7), т.е. незначително натоварване на ОС. В това отношение друга от известните антивирусни не може да се мери с avast. Добре работи и блокатора на реклами, но виждам, че не поддържа Opera. В това отношение нещо предвижда ли се?

Еди:
Прави ми впечатление, че новата функция за проверка на обновленията на инсталирани програми не работи коректно. Може би проблема и да не е от аваст, но все пак съществува. Например излиза съобщение, че браузъра Гугъл хром има нова версия, а излиза че няма. Същата работа и с адоби рийдъра. Може би проблема да е в локализацията. Аваст да вземат информация за последната излязла версия на англоезичните версии, а аз съм с българска локализация и там все още нови версии няма. Ако в това е проблема, нека се обърне внимание на Аваст да следи за тези неща.

Навигация

[0] Списък на темите

[#] Следваща страница

Премини на пълна версия