Общ Форум > Други проблеми...
Проблем
(1/1)
N3M3s1s:
Здравейте,
Тъй като лиценза на старата ми антивирусна изтече си изтеглих безплатната версия на avast! и я инсталирах. Всичко с антивирусната е наред, освен това, че когато вляза в интернет, независимо в какъв сайт влизам, всеки път ми показва следният "вирус" : http://prikachi.com/images.php?images/293/5835293U.jpg
Може ли да ми кажете на какво се дължи това?
П.П. След като спрях "Network shield"-а вече не ми показва това (логично ;D).
Поздрави Александър
Еди:
Ами сканирай си системата преди зареждането на ОС и да видим какво ще излезе.
N3M3s1s:
--- Цитат на: Еди в Февруари 06, 2013, 04:12:33 pm ---Ами сканирай си системата преди зареждането на ОС и да видим какво ще излезе.
--- Край на цитат ---
Здравей, благодаря ти за бързият отговор, но може ли да те питам как да си сканирам системата преди да ми зареди операционната система?
Еди:
Първо избираш позиция 1, после позиция 2. При следващо рестартиране на ОС, ще се появи логото на ОС, но вместо да се зареди тя, ще се зареди Аваст в текстови режим. За ХР е син екран с бели букви, за 7 е черен екран с бели букви. Ще започне да сканира всички локални дискове на компютъра и при откриване на проблем ще спре и ще ти предложи няколко решения подредени и номерирани. От теб се иска да избереш някое и да натиснеш съответната цифра. Когато приключи със сканирането ще зареди ОС.
п.п. Предимството да ползваш софтуер на родният ти език!!!
Навигация
[0] Списък на темите
Премини на пълна версия