Автор Тема: проблем с въвеждането на лицензния ключ за безплатната версия  (Прочетена 2953 пъти)

0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

Неактивен drdooom

• Новак
  • *
  • Публикации: 5
  • avast! потребител
здравейте, инсталирах новата версия 7 Free/Pro/IS - 7.0.1473 върху старата ми 5x, която ми се обновяваше и беше актуална до след 10 дни, и след това се регистрирах за да получа ключ за една година. След това видях, че версията изтича след 3 месеца и исках да въведа лицензния ключ за да стане за 1 година  :), но поле за въвеждане на този безплатен ключ няма, както е описано :(. Моля кажете, къде бъркам и как да се оправя  ???

Неактивен drdooom

• Новак
  • *
  • avast! потребител
когато натисна регистрация, за да въведа ключа ми излиза бутон само за въвеждане на лицензен файл   ???

Неактивен Еди

• Потребител
  • Публикации: 117
Ако ползваш последната версия, просто от самата програма избери „Регистрация“ и ще се отвори един прозорец в който да попълниш малко данни. Никъде не се иска ключ или файл за безплатната версия.

Неактивен drdooom

• Новак
  • *
  • avast! потребител
Благодаря ти  :), може да задавам глупави въпроси но в отдел поддръжка и от там регистрация ми изписва, че съм регистриран и текущата версия ще изтече на 01.03.2013г. при кликане върху бутона с регистрация друго не ми излиза, както казваш че ще излезе поле за въвеждане на данни  :-\ Дали при изтичане на регистрацията ще ми даде възможност да удължа за 1 година, както бе при по-старите версии?

Неактивен Еди

• Потребител
Това поле за въвеждане на информация се появява ако не си регистриран. При условие че си няма да излиза. Аваст ще те подкани или по-точно ще ти напомни за това малко преди преди да изтече лицензията. Точно колко не се сещам в момента, но мисля, че беше 2 седмици или 1 месец преди това.

Неактивен drdooom

• Новак
  • *
  • avast! потребител
Благодаря ти за помощ  :) ще изчакам да дойде този момент, ако имам някакви въпроси за напред пак ще питам  :) още веднъж ти благодаря

Неактивен Еди

• Потребител
Няма проблем. Радвам се че помогнах.