Автор Тема: Привет ! Проблем с Avast ?  (Прочетена 2986 пъти)

0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

Неактивен liza

• Новак
  • *
  • Публикации: 1
  • avast! потлебител
Привет ! Проблем с Avast ?
« -: Септември 04, 2011, 10:31:17 am »
Здравейте ! Имам проблем , днес стартирах  компютъра си и аваст ми излезе с предупреждение  че системата не е защитена . Пробвах с бутона защити сега , пробвах стартирай програмата , рестартирах си и pc -то , и вече не знам какво да направя  ???. Погледнах дали не ми е изтекла регистрацията , не е до 2012 год. 09.03 . Моля Ви ако някои има идея или може да помогне пишете . Извинявам се ако има тема със същия проблем , търсих такава но не открих . :-\

Неактивен Sergio

• King
  • Потребител
  • Публикации: 131
  • avast! hunter
Re: Привет ! Проблем с Avast ?
« Отговор #1 -: Септември 04, 2011, 01:01:18 pm »
Здравей,
  ще можели по-голяма снимка ?

Също ще може ли лог от DDS (DDS.txt и Attach.txt)

Изтеглете DDS: от BleepingComputer. http://download.bleepingcomputer.com/sUBs/dds.scr
    След изтегляне на файла го запишете (бутон Save => Save as) DDS на вашия десктоп, снимка:

Прекратете временно работата на всички скрипт блокиращи приложения, ако има такива или разрешете изпълнението на dds.scr. След това стартирайте DDS с двоен клик на иконката, като потвърдите с Run.
    След приключване на работата на DDS копирайте с Copy текста от двата файлови лога, които ще се появят в Notepad: DDS.txt и Attach.txt и ги запазете (бутон Save => Save as) на десктопа.

Копирайте и поставете съдържанието на DDS.txt и Attach.txt във вашата тема. Моля, не ги прикачвайте!
Публикувайте вашата тема.
Търпеливо изчакайте, докато  някой се заеме с вашия проблем.

Don't Worry, Be Free.