Автор Тема: Проблем с аваст !  (Прочетена 3072 пъти)

0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

Неактивен ck1

• Новак
  • *
  • Публикации: 4
  • avast! потлебител
Проблем с аваст !
« -: Август 20, 2011, 02:41:56 pm »
Така имам проблем с аваст които немога да си обясня   програмата вървеше нормално но влезнах в един сайт и програмата се бъгна неможе да се отвори но ми изкарва едно 4ервено каре 4е уш работи но не се пуска . Това което е станоло с програмата запо4на да ми товари доста процесора и реших да я изтрия по вси4ки на4ини които про4етах от safe mode  и така нататак но без успех. Та дилемата е как да я изтрия ако може да ми се обясни подробно за да мога да си я инстална на на ново мерси предварително  а и да кажа 4е ако напрая някаква операция на компиутара тои се изклиу4ва пак се вклиу4ва влиза вав  safe mode седи около 1 мин и пак се изклиу4ва и отново се вклиу4ва и стартира нормално операционната сиситема "windows 7" и това става 4есто сащо така и като вляза вав safe mode без компа да ме вкарва пак немога да седя пове4е от мин и пак се изклиу4ва . Супер объркващо но най ме интересува как да изтрия програмата!   

Неактивен Sergio

• King
  • Потребител
  • Публикации: 131
  • avast! hunter
Re: Проблем с аваст !
« Отговор #1 -: Август 22, 2011, 01:35:23 pm »
Това ми звучи на - имам проблем, обаче не знам от какъв характер е влязох в един сайт и всичко свърши...Що за смешка ?

В такъв случай би трябвало да знаете как да действате !
 Правите проверка с Malwarebytes' Anti-Malware след това пускате едно Live CD на Kaspersky, но преди това за всеки случай autorun трябва да е изключен.  Избирате си дялове за сканиране задължително C:\ където е Windows. Най-вероятно това може да се дължи на:
- омазани регистри на Windows
- зловреден софтуер (adware,spyware,fake)
- използване на повече от една антивирусна програма
- използване на пиратски софтуер

По-добре се насочете към друг форум. Например на softvisia.com форума и опишете там проблема си, като не си съчинявате.

Don't Worry, Be Free.

Неактивен ck1

• Новак
  • *
  • Публикации: 4
  • avast! потлебител
Re: Проблем с аваст !
« Отговор #2 -: Август 23, 2011, 10:43:01 pm »
Това ми звучи на - имам проблем, обаче не знам от какъв характер е влязох в един сайт и всичко свърши...Що за смешка ?

В такъв случай би трябвало да знаете как да действате !
 Правите проверка с Malwarebytes' Anti-Malware след това пускате едно Live CD на Kaspersky, но преди това за всеки случай autorun трябва да е изключен.  Избирате си дялове за сканиране задължително C:\ където е Windows. Най-вероятно това може да се дължи на:
- омазани регистри на Windows
- зловреден софтуер (adware,spyware,fake)
- използване на повече от една антивирусна програма
- използване на пиратски софтуер
 По-добре се насочете към друг форум. Например на softvisia.com форума и опишете там проблема си, като не си съчинявате.

Аз ве4е се оправих но се пак мерси :)