Автор Тема: avast! на чело в Руските download класации  (Прочетена 2253 пъти)

0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

Неактивен XMAS

  • avast! translator
  • Администратор
  • avast! freak
  • *****
  • Публикации: 1115
    • avast! на Български
avast! antivirus е най-бързо набиращия популярност софтуер за сигурност в Русия, като също така заема първите позиции в сайтовете softportal.com и softdrom.ru, два от най-големите сайтове за софтуер в страната.

Дневните сваляния на avast! Free Antivirus в softportal.com са около 6,182, като това прави общата сума от 690,258 до 8-ми Април, 2010. avast! също така задмина броя на изтегления на антивирусния продукт на Kaspersky Labs и в двете категории (дневни и общи) (1021 / 347,942). Руските потребители вече теглят копия на avast! двойно по-бързо от колкото копията на Adobe Acrobat Reader 9.0.

avast! дълго време водеше в класациите за софтуер за сигурност на сайта softdrom.ru. Сега и с оглавяването на класациите в Softportal.com, avast е вече най-популярното приложение за сигурност в двата най-големи Руски сайта за софтуер.

“Това е много голям успех за страна като Русия, тъй като страната вече има две много силни "национални марки", Kaspersky и Dr. Web,” каза Alexey Tarasov, глава на компанията AVSoft, новият дистрибутор на Руския пазар. “Хората избират, като вземат под предвид комбинацията от скорост и функционалност на програмите.”

Издигането в класациите за изтегляне идва точно след като avast! получи наградата "platinum performance" в тестовете на Anti-Malware Test Labs през месец Февруари. avast! 4.8 Pro също така получи най-високата награда "Platinum Performance Award", за скоростта си на проверка при Резидентната защита, както и "Gold Award" за скоростта си при работа с офис приложения и "Silver Award" за проверка при поискване от Руската лаборатория за тестване.

“Повишаването в интереса към avast! не е временно,” каза Alexey Tarasov. “След като хората опитат веднъж avast!, те ще започнат да го препоръчват на приятели и по този начин изтеглянията ще продължат да се увеличават. Ние започнахме да увеличаваме потребителската си общност с много голяма скорост.”

източник: www.avast.com
You've Got To Get Close To The Flame To See What It's Made Of...