Трябва първо да заредя сайта
www.avast.com който не посещавам, после да избера раздела Support и тогава User forum.
Съвсем друго е
www.avast.softvisia.com и в него да си избирам дали искам да влизам в световния форум или в локалния български. Мисля че така е правилно да бъде. Още повече че аз съм български потребител искам чрез българския сайт да влизам в световния форум

Защото световния форум се следи от аваст, а българския не (от XMAS). Трябва да има и други полезни линкове, които водят примерно до статистики, какви вируси са заразявали през даден период, връзка с вирустотал и други за проверка на заразени файлове (това може и сега да го има не знам) и т.н полезни неща, даващи по-голяма информация, ще бъде и по-лесно на XMAS да упътва потребителите кое да изберат, къде да отидат, за да си решат проблемите или за да разберат това което ги интересува. Примерно някои сайтове имат кратък речник на основните понятия, какви видове вируси има и какво атакуват, без да се конкретизират имена. Защото сега има направени за конкретни имена вируси, доста труд е положил. Но според мен така трябва да бъде българския сайт на аваст, да превъзхожда всички останали

Става дума за ето такъв речник
http://www.eset.bg/info/threatsdictionary.html , като с този линк не искам да правя реклама на друга антивирусна компания, а да покажа какво ще е добре да има.