Автор Тема: Avast 5 free регистрация  (Прочетена 4372 пъти)

0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

Неактивен Popsi

• Начинаещ
  • **
  • Публикации: 26
Avast 5 free регистрация
« -: Февруари 26, 2010, 09:02:38 am »
здравейте отново приятели,
Използвам free версията на Аваст 5,програмата си работи безупречно досега-нямам никакви оплаквания от нея.
Снощи поразцъках из менютата и едно нещо ми направи странно впечатление-както всички знаете лицензния файл който се дава е за 1 година,такъв получих и аз..но в момента в регистрационната информация пише,че изтича в близката 2038 година :):):)
В ниакъв случай това не ми е проблем,просто реших да споделя с вас,а...и да доуточня-уиндоуса ми е чисто нов,не съм качвал по стари версии на Аваст или някакви други ключове.
Хубав ден от мен!

Неактивен direktx

• инж. "direktx"
  • Потребител
  • Публикации: 118
  • Авастианец
Re:Avast 5 free регистрация
« Отговор #1 -: Февруари 26, 2010, 10:34:21 am »
Лицензен номер/ключ искаш да кажеш, лицензен файл е за друго, за другите версии. При мен е година и 1 месец (от 1.11.2009 до 1.01.2011). Явно някакъв проблем има. Дано да има време да го оправят.  :)
Знам който може го може, но с тебе повече можем ;) !!! :)

Неактивен Popsi

• Начинаещ
  • **
  • Публикации: 26
« Отговор #2 -: Февруари 26, 2010, 10:45:08 am »
Лицензен номер/ключ имах предвид,благодаря за поправката-така е като пиша пред да съм се събудил :)
Не ми е проблем,че е за толкова дълго време-дори напротив-интересно ми е дали само при мен се е получило така или има и други хора

Неактивен direktx

• инж. "direktx"
  • Потребител
  • Публикации: 118
  • Авастианец
« Отговор #3 -: Февруари 26, 2010, 10:52:44 am »
Сигурен съм че има и други. Щом трябва да е за 12 месеца, при мен е година и месец, при теб доста години. Ще е още по забавно да изтича 3011 година или на 30 февруари  ;D Обаче това трябва да се оправи. Хората се регистрират и като им хареса датата която пише и си мълчат там.  :P
Знам който може го може, но с тебе повече можем ;) !!! :)

Неактивен XMAS

• avast! translator
  • Администратор
  • avast! freak
  • Публикации: 1115
    • avast! на Български
« Отговор #4 -: Февруари 26, 2010, 08:10:53 pm »
Здравейте,

По принип имаше такъв проблем с лицензите по време на бета тестването на версия 5. Наскоро не съм се натъквал на такъв. Решението беше да се деинсталира и после да се инсталира наново програмата. Но ако това не ти е проблем моя съвет е да не го буташ ;)

Другата седмица трябва да се появи нова версия на програмата и може там това де поправено ;)
You've Got To Get Close To The Flame To See What It's Made Of...