Абе още ли има хора, дето ползват тоя боклук Avast? Аз съм си с AVG, и открива 50% от новите вируси, докато Avast открива само 25%. За справка, вижте прикачената от мен снимка. Там са отбелязани всички антивирусни, от най добрата, до най лошата.
Тая снимка е от на пра баба ми клетвата още от 4 версия на аваст. Че ако не е и по стара вижда се, че сравняват 2-та версия на Нод ! Няма най - добра и най - лоша антивирусна! Всяка си има недостатъци.
А как да вляза в BIOS?
Таранколу ти не знаеш как се влиза в биос седнал тук Аваст да критикува.(
http://www.kaldata.com/forums/index.php?showtopic=88463&st=495)
Защо? Нима снимката не говори достатъчно? От както си премахнах аваста, атаките намаляха драстично.
Ти си глупак, щом се водиш от една снимка или тест, значи нямаш собствено мнение.
Аз мога да ти кажа, че и без антивирусна мога да съм и пак няма да имам зарази.
Да твърдиш, че аваст е боклук = с глупостта.
Avast! 5 e лека,бърза не бави интернета не стържи диска.
Мисля че AVG не могат да се похвалят със същото.
И за последно каквато и антивирусна да си сложиш тя няма да те спаси, ако сваляш,инсталираш,стартираш файлове безразборно.
Темата е за "Предложения за промяна, поправяне на грешки в Българския превод на avast! 5.x"
Чудя се как още не са ти изтрили поста. В друг форум за подобни изяви, че и бан отнасят.
На един човек AVG толкова много вируси хванала, че като ги изтрил му отишли полвината файлове 
ROLF

Антивирусът AVG не хареса системен файл на Windows
Проблемите се появили след последното обновление на AVG Anti-Virus 8. Поради грешка в базата данни на вирусните сигнатури, програмата идентифицирала файла user32.dll в операционната система Windows XP като троянски кон.
Дефектният антивирус предлага на потребителите да изтрие „опасния“ файл. Мнозина именно така са постъпили, което довело до безкрайно рестартиране на компютъра. Някои машини след забърсване на въпросния файл изобщо не са поискали да се стартират.
Компанията AVG бързо реагира на протестите на потребителите и пусна допълнение, което е валидно както за безплатната, така и за платената версия на програмата. Разработчиците са публикували и начин за решаване на проблемите на потребителите, които са изтрили системния файл. Ако компютърът не е рестартиран, препоръчва се да се деактивира антивирусната програма и да се копира файлът user32.dll от дистрибуцията на Windows. Друг начин подразбира сваляне на готово решение от сървъра на компанията, което може да се използва за възстановяване на системата.
Проблемът е засегнал потребителите на AVG от Холандия, Франция, Италия, Португалия и Испания. За инциденти с версиите, локализирани на други езици и на други операционни системи от семейството на Windows не се съобщава.
Подобно произшествие с чешката AVG вече се е случвало. През миналия месец антивирусът погрешно прие за троянска програма защитната стена Zone Alarm на компанията CheckPoint.