Автор Тема: Предложения за промяна, поправяне на грешки в Българския превод на avast! 5.x  (Прочетена 49101 пъти)

0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

Неактивен XMAS

• avast! translator
  • Администратор
  • avast! freak
  • Публикации: 1115
    • avast! на Български
Така малко информация:

Отнсно непреведените съобщения за грешка - те не подлежат на превод тъй като те се генерират от операционната система, тоест ако ползвате Windows на английски, то съобщенията ще бъдат на англ. . Да има някои, които са преведени (пример, Грешка: Архивът е защитен с парола. (42056), но те се генерират от програмата, но съобщения от рода на Грешка: Reached the end of the file (38) идват от ОС-то. Така, че това е положението за сега.

Относно
Цитат
Трябва да се провери и /Също съобщението при проверка на пощата:"Входящото съобщението е чисто. " Трябва да бъде не - съобщението а съобщение, при изходящата също трябва да се промени/, защото не мога да го проверя.
Това е оправено в последната публична версия, но може би при вас не е, тъй като след като тези файлове бъдат инсталирани, те не се променят при обновяването на програмата - това е така защото те могат свободно да се променят и може потребителите сами да оказват текста на съобщението, в смисал, ще бъде неловко ако даден потребител е променил съобщението и след това то се връща към стария си вид при всяко обновяване на програмата. Надявам се ме разбрахте.

Всички други докладвани проблеми са поправени и ще бъдат включени в следващото обновяване на програмата. ;)
You've Got To Get Close To The Flame To See What It's Made Of...

Неактивен direktx

• инж. "direktx"
  • Потребител
  • Публикации: 118
  • Авастианец
Идеално, значи скоро да очакваме новата версия (party)  :) 
Знам който може го може, но с тебе повече можем ;) !!! :)

Неактивен XMAS

• avast! translator
  • Администратор
  • avast! freak
    • avast! на Български
Идеално, значи скоро да очакваме новата версия (party)  :)
Е не се знае колко скоро ще е ;)

Неактивен direktx

• инж. "direktx"
  • Потребител
  • Авастианец
Нека тогава е изненада  :P   :)

Неактивен XMAS

• avast! translator
  • Администратор
  • avast! freak
    • avast! на Български
Нека тогава е изненада  :P   :)
В края на другата седмица би трябвало да се появи нова версия :)

Неактивен direktx

• инж. "direktx"
  • Потребител
  • Авастианец
Предлагам да се направи тема като в световния форум на Аваст! --> New features for the next major avast! release [WISHLIST]   или какво да има в следващите версии (списък с желания), не знам английски ама долу горе така си го преведох по смисъл  ;D  :P

Неактивен Еди

• Потребител
  • Публикации: 117
Много добра идея. И задължително на български език да е! Англофените на съответния линк! ;D

Неактивен XMAS

• avast! translator
  • Администратор
  • avast! freak
    • avast! на Български
Така, съжалявам но това няма как да стане - понеже за това трябва да се комуникира директно с Alwil, а все пак този форум не се наблюдава от никои, а и да го наблюдават няма как да разберат какво се пише ;)

Неактивен direktx

• инж. "direktx"
  • Потребител
  • Авастианец
Ами тогава директно да пишат в световния форум и първо трябва да понаучим някоя друга дума на английски да говорим като негри или араби, ще бъде забавно  :D  ;D
Линк към темата във световния форум --> http://forum.avast.com/index.php?topic=12640.0
 :)

Неактивен XMAS

• avast! translator
  • Администратор
  • avast! freak
    • avast! на Български
Ами тогава директно да пишат в световния форум и първо трябва да понаучим някоя друга дума на английски да говорим като негри или араби, ще бъде забавно  :D  ;D
Линк към темата във световния форум --> http://forum.avast.com/index.php?topic=12640.0
 :)
Разбира се ако имате някои хубави идеи и аз мога да пиша от ваше име ;)
НО стига вече сме спамили тази тема, тя е за друго ;)

Неактивен mita4e

• Новак
  • *
  • Публикации: 1
  • avast! потлебител
Настройки-> Обновявания-> Детайли-> Авто-обновяване всеки  да стане  Авто-обновяване на всеки

Настройки-> Общност-> Ползвайте настройките на тази страница за дефиниране члАнството си в Общостта на avast!

"Щит файлова система" евентуално "Файлов щит"

Поддръжка-> Клетка за вируси-> Изпрати за вирусен анализ...-> Потенциален малуеър да стане "Потенциален заразител/вредител/заплаха"

Неактивен direktx

• инж. "direktx"
  • Потребител
  • Авастианец
Щит файлова система - написано е "компононет" трябва да е "компонент"

Неактивен XMAS

• avast! translator
  • Администратор
  • avast! freak
    • avast! на Български
Настройки-> Обновявания-> Детайли-> Авто-обновяване всеки  да стане  Авто-обновяване на всеки

Настройки-> Общност-> Ползвайте настройките на тази страница за дефиниране члАнството си в Общостта на avast!

"Щит файлова система" евентуално "Файлов щит"

Поддръжка-> Клетка за вируси-> Изпрати за вирусен анализ...-> Потенциален малуеър да стане "Потенциален заразител/вредител/заплаха"
Щит файлова система - написано е "компононет" трябва да е "компонент"

За тези не мога да обещая, че ще влязат във финаната версия, но ще опитам ;) Ако не в следващата.

Всичко друго трябва да е оправено в текущата avast! 5.0.447 RC версия ;)

Неактивен direktx

• инж. "direktx"
  • Потребител
  • Авастианец
Дано да успееш да ги оправиш навреме. Аз ще чакам финалната версия да излезе, предполагам че до ден, два ще е излязла.  Обаче не знам "Файлов щит" ли е по-добре или да си остане "Щит файлова система". Като че ли както си беше досега е по-добре. Файл и файлова система са различни неща.  :)

Неактивен direktx

• инж. "direktx"
  • Потребител
  • Авастианец
Защо след като съм нагласил да се ъпдейтва на 120 минути (2 часа) и преди се ъпдейтваше наистина на 2 часа, сега не иска - предната проверка е извършена 20:32 ч. сега е 22:43 ч. няма нова проверка за ъпдейт.  ???