avast! antivirus > avast! Free/Pro/IS/Premier

Предложения за промяна, поправяне на грешки в Българския превод на avast! 5.x

(1/16) > >>

XMAS:
Здравейте,

Както сте забелязали излезе финалната версия на програмата с поддръжка н Български език - http://avast.softvisia.com/forum/index.php/topic,483.msg2760/topicseen.html#msg2760

В тази тема пишете за открити проблеми, правописни грешки, както и предложения за промяна.

direktx:
Това също не е поправено мисля  :)
Веднага след проверката при сканиране изписва "някои файлове не подлежат на проверени", трябва да е "някои файлове не подлежат на проверка".

Трябва да се оправят и надписите на съобщенията http://share.pacomlan.com/images/nqJ01284.jpg . Да станат "вирусни дефиниции".

В Настройки -->Статус линия  трябва да се оправи опцията "версия вирус дефиниции" и да стане "версия на вирусните дефиниции"

В Щит файлова система -настройки -->провери при отваряне трябва да се промени словореда на изречението "това може негативно да се отрази на скоростта на вашата система" и да стане "това може да се отрази негативно на скоростта на вашата система".

В Щит файлова система -настройки -->изключения трябва да се остави празно място "сеприлага изключението" трябва да стане " се прилага изключението".

В Уеб щит-настройки --> проверка на интернет, не е преведена изцяло опцията "и файлове OF следните MIME типове" трябва да стане "и файлове от следните MIME типове".

В Обобщение -->текущо състояние  трябва да се поправи "вирус дефиниции версия"
и да стане "версия на вирусните дефиниции".

Провери при закачане -->„Провери буут-сектора на дискета при достъп”.

Трябва да се провери и /Също съобщението при проверка на пощата:"Входящото съобщението е чисто. " Трябва да бъде не - съобщението а съобщение, при изходящата също трябва да се промени/, защото не мога да го проверя.

При деинсталиране на тестовата версия ми изписа "инсталиране". А при инсталацията на новата финална версия липсваха думи.

Не е преведена следната грешка при сканиране - "Грешка: Reached the end of the file (38) ".

:)

XMAS:
Благодаря за помощтта, ще се постарая тези грешки да бъдат отстранени пре следващото обновяване. :)

Но може ли да те помоля при откриване на нова грешка да пуснаш и нов пост, а не да обновяваш текущия си, така по-лесно ще се следи темата (поне на мен така ми е по-лесно) ;)

direktx:
Ок, просто това са всички грешки които видях, други не мога да видя. А и събрах всичко на едно, не съм пропуснал и досега намерените грешки, които не са отстранени. :)

Надявам се повече хора да се включат и да докладват грешки или да докладват че не могат да намерят такива.

Явно ни имат голямо доверие, но и на нас ни трябва помощ, за да бъде аваст на български, толкова добър както и на другите езици.

direktx:
А би ли могло да се напише за free версията диапазона на стойности като период на ъпдейтване, че е между 120 и 240 (не знам дали може и повече) във вид на текст под полето за вписване, примерно - "Можете да зададете стойност в диапазона от 120 до 240 минути. Стойността по подразбиране е 240 минути."

Защото ние знаем това, ама има потребители които не знаят, но пък имат желание да си настроят програмата.  :)

Навигация

[0] Списък на темите

[#] Следваща страница

Премини на пълна версия