Автор Тема: Chydo Win:32  (Прочетена 3714 пъти)

0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

Неактивен paparazzix

• Новак
  • *
  • Публикации: 2
Chydo Win:32
« -: Декември 16, 2009, 12:31:51 am »
Здравейте на всички.Искам да попитам дали скоро ще има решение на проблема с "Chydo" до колкото съм запознат от скоро въпросният вирус започна да тормози потребителите из целия свят и най вече с това,че ползва Skype като изпраща съобщения (линкове) до всички налични потребители като има за цел по-голямто си разспространение.

Неактивен lost in

• Глобален Модератор
  • Потребител
  • Публикации: 165
  • Avast! technology
Re: Chydo Win:32
« Отговор #1 -: Декември 17, 2009, 01:12:47 pm »
Здравейте на всички.Искам да попитам дали скоро ще има решение на проблема с "Chydo" до колкото съм запознат от скоро въпросният вирус започна да тормози потребителите из целия свят и най вече с това,че ползва Skype като изпраща съобщения (линкове) до всички налични потребители като има за цел по-голямто си разспространение.

Avast! имат вече дефиниция за него и неговите варианти,така че няма причина за тревога.
И все пак внимавайте кой какво ви предоставя в Skype и не кликвайте безразборно в бъдеще.
Ето можете да тествате,но ВНИМАВАЙТЕ  все пак!!!
Цитат
78-62-137-164.static.zebra.lt
78-61-4-196.static.zebra.lt
78.58.58.21:44456/slashen/bg
avast! Virus Cleaner Free GMER technology

Неактивен paparazzix

• Новак
  • *
  • Публикации: 2
Re: Chydo Win:32
« Отговор #2 -: Декември 18, 2009, 12:43:57 am »
Да Avast го лови,но немога да разбера защо постоянни ми се оплакват,че след като сложат какъвто и да е дефендер анти-вир. пише ,че проблема е одстранен и след рес всичко започва от начало.Скоро мисля да го пробвам в/у моята машина и ще публикувам одзивите си.Ако някой го е направил преди мен нека пише.