Здрасти на всички!

Знаете ме, че съм експериментатор, особено по въпросите по сигурността. Последното, което намерих и беше много хвалено, е тази програма
http://www.paretologic.com/xoftspy/se/newlp/xray/?uid=cmx9w, която премахва доста работи. Може и сами да видите на тяхната страница. Реших да я изпробвам и на мен, въпреки че всеки ден сканирам с Ad Aware SE i a-squared и те ми показват, че компютърът ми е чист, тази програма ми откри 12 "вируса" от рода на Win32.... (не мога да дам по-точна информация, защото и аз като лошите ченгета първо ги ликвидирах и после реших да ги описвам

) Сега, понеже четох, че тази програма унищожава дори и записите в регистрите от вирусите и затова предполагам, че това, което тя сега откри, са такива записи. Понеже имах подобни вируси, които Avast i a-squared откриха и премахнаха, затова си мисля, че това са само записите в регистрите. Ако някой я е ползвал, може и да сподели впечатленията си. Само да предупредя, че безплатната версия само сканира, а не премахва! Другото, което ми харесва бе, че сканира С: за 15 секунди (20 Гб). Та това ми е въпроса-дали наистина тази програма върши работа или това, което откри са безопасни неща (ако са само някакви записи в регистрите) и понеже се казват Win32..... и ние се масовия потребител се шашка?
Днес 06.04.2007 отново сканирах и пак ми откри някои работи. Този път ги снимах и сега, който разбира, нека каже и на мен има ли опасни сред тях?