Автор Тема: Голямото плащане....или защо мразя НОД  (Прочетена 4526 пъти)

0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

Неактивен CNews

• Начинаещ
  • **
  • Публикации: 57
Голямото плащане....или защо мразя НОД
« -: Септември 03, 2009, 03:02:23 pm »
Ах това лайно НОД....
Каквито и кракове и кейгени да тегля всичкото го засчиа като HackTool.Представете си само колко фирми са им плащали за да се включват във дефинициите на натвиирусната им.Бях отвратен днес.
Слагм си аз MagicISO и си тегля кейген.Исото ми е 411мб а тя има ограничение 300мб ако ен се регистрира.Е много тъпо това как да се уверя в програмата като тя не ства...пък и нализ наете че не можем да даваме по 100 за всяка програма.Нагли хора.Колкото и каквото и да изтегля-всчикото са хакващи имнструменти и са ЗАПЛАХА.
 :D :D :D :Dтая НОД так ами иде адя  ощшлафам отвсякъде.
Значи,сложил съм  я да ми сканирва и маха авто,матично заплахите и тя сега каквото си иск атова трие.Напшравих го защото ако цяла вечер пусйна нод да ми сканирва той ще заие още от началото че имало вирус и няма прдължи,та поне автоматично да ги маха.Ехтова е то НОД32-ПЪЛНА ПЛАТЕН АГЛУПОСТ!!!

Неактивен bmvtooo

• Новак
  • *
  • Публикации: 7
Re: Голямото плащане....или защо мразя НОД
« Отговор #1 -: Септември 05, 2009, 12:46:49 am »
Ах това лайно НОД....
Каквито и кракове и кейгени да тегля всичкото го засчиа като HackTool.Представете си само колко фирми са им плащали за да се включват във дефинициите на натвиирусната им.Бях отвратен днес.
Слагм си аз MagicISO и си тегля кейген.Исото ми е 411мб а тя има ограничение 300мб ако ен се регистрира.Е много тъпо това как да се уверя в програмата като тя не ства...пък и нализ наете че не можем да даваме по 100 за всяка програма.Нагли хора.Колкото и каквото и да изтегля-всчикото са хакващи имнструменти и са ЗАПЛАХА.
 :D :D :D :Dтая НОД так ами иде адя  ощшлафам отвсякъде.
Значи,сложил съм  я да ми сканирва и маха авто,матично заплахите и тя сега каквото си иск атова трие.Напшравих го защото ако цяла вечер пусйна нод да ми сканирва той ще заие още от началото че имало вирус и няма прдължи,та поне автоматично да ги маха.Ехтова е то НОД32-ПЪЛНА ПЛАТЕН АГЛУПОСТ!!!

Предната глупост която пишеш - не тили стигнаха другите форуми да плюеш ами и тука говориш глупости???

Неактивен CNews

• Начинаещ
  • **
« Отговор #2 -: Септември 05, 2009, 01:16:00 pm »
Айде ейсега пак-тегля от най-уважавания и голям сайтз а влакове за GTA SA и нода лъсна че имало вирус и сега не моаг ад си сложа локомотив.

Неактивен Galin Todorov

• Потребител
  • Публикации: 102
    • Форума на Буковлък
« Отговор #3 -: Септември 07, 2009, 06:06:53 pm »
Извинявам се за езика си но ти не си ли оня идиот който банна проксито през което влизах в музиц-бг.еу и се кефеше че си ме баннал. :D
Вземи понаучи някои неща па тогава приказвай. Това е форум на аваст и тук се обсъждат въпроси свързани с този продукт. Ако имаш проблем с Есет , то същите имат официален форум в нета, както и официален за България.
-Как се нарича компютър с инсталирана Nod32?
-Компютър без антивирусна защита.

Неактивен CNews

• Начинаещ
  • **
« Отговор #4 -: Септември 28, 2010, 03:51:20 pm »
Извинявам се за езика си но ти не си ли оня идиот който банна проксито през което влизах в музиц-бг.еу и се кефеше че си ме баннал. :D
Вземи понаучи някои неща па тогава приказвай. Това е форум на аваст и тук се обсъждат въпроси свързани с този продукт. Ако имаш проблем с Есет , то същите имат официален форум в нета, както и официален за България.
Мда,е,и?За да бъдеш баннат от music-bg.eu е имало причина.