Автор Тема: Vince Steckler ще води глобалната експанзия на ALWIL Software  (Прочетена 2290 пъти)

0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

Неактивен XMAS

 • avast! translator
 • Администратор
 • avast! freak
 • *****
 • Публикации: 1115
  • avast! на Български
ALWIL Software, разработчика на of avast!—вероятно една от най-известните антивирусни продукти — обяви, че Vince Steckler се присъедини към компанията като неин CEO. Преди това  Vince работеше като вице-президент по продажбите в Symantec, най-голямата в света компания за компютърна сигурност.

Vince поема управлението на Alwil Software във време на голям растеж за компанията , както и повече възможности за avast! Въпреки трудните пътища през изминалите 20 години avast! се превърна в един от най-предпочитаните продукти — достъпен на 33 различни езика и използван от повече от 80 милиона потребители по света. Ето и какво казват основателите на Alwil Software, Pavel Baudis и Eduard Kucera:

“Изминаха почти 20 години откакто основахме  Alwil Software и никога , и в най-смелите си мечти не сме си представяли, че нашата малка компания в стария Чехо-словахски свят, ще разработи най-популярния антивирусен продукт в света. В началото всички наши усилия бяха насочени към пазара в Чехия – сега 97% от нашия бизнес е интернационален.Изключително сме горди с екипа на Alwil, който изградихме в Чехия, но решихме, че е време да продължим с нашето разрастване и да направим компанията дори по-успешна, като поканим опитен глобален лидер да ни помогне.

 

Поканихме Vince да се присъедини към нашия екип, защото той ще предостави своя глобален опит, заедно с познанията и стратегиите, за да продължим трансформацията на avast!. Но най-важното, е че Vince разбира защо avast! е толкова успешен продукт и какво ни прави различни от виртуално всички други компании за сигурност.”

Ето какво коментира Vince: “Когато видях продукта  avast!, докато бях в  Symantec,моето първо впечатление беше, че продукта е прекалено добър, за да бъде безплатен. След това, когато започнах разговори с  Alwil, разбрах, че това е ключа за успеха на avast! Като компания, ние вярваме, че всеки интернет потребител заслужава най-добрата безплатна защита срещу вируси. Имаме необикновено голяма потребителска общност и сме отдадени да им предоставим най-добрата безплатна защита за тяхното безопасно интернет сърфиране. Както и да предостави допълнителна защита за онлайн пазаруването, банкиране или бизнес нужди – имаме едни от най-добрите в света премиум продукти. Горд съм, да се присъединя към Alwil и ще продължа да фокусирам и развивам нашите продажби , маркетинг и продуктови разработки, както и да задоволим нуждите на нашите потребители. Точно това фокусиране върху общността ще доведе още по-големи успехи на компанията.” 

източник: www.avast.com
You've Got To Get Close To The Flame To See What It's Made Of...

Неактивен lost in

 • Глобален Модератор
 • Потребител
 • *****
 • Публикации: 165
 • Avast! technology
Много добре,мисля,че и от Kaspersky Lab имаха човек, който близо 2 години работи вече за чехите.
avast! Virus Cleaner Free GMER technology