avast! antivirus > avast! Free/Pro/IS/Premier

въпрос за АВАСТ

(1/1)

SASHO_BG3:
искам да попитам нормално ли е при включване на компютъра,иконата на АВАСТ в трея през първите 30-40 секунди да стои неактивна с червено кръгче отгоре?иначе след това няма проблем,сканира нормално.пробвах с няколко версии но в началото винаги е така(мисля че преди не го превеше това)

larycc:
И при мен е така, особено ако има повече стартирани процеси. Когато ги съкратих, т.е. махнах излишните програми, които се стартират с пускането на компютъра и започна по-бързо да се завърта. А може би се съмняваш, че някакви вируси се маскират и мамят Аваст-а, докато се завърти иконката? Най-добре изчакай мнението на XMAS, той по-разбира. Но и на мен ми се е случвало и мисля просто, че имаш много програми, които се зареждат.

XMAS:
Здравей и добре дошъл SASHO_BG3  :)

Както larycc каза възможно е да имаш прекалено много стартиращи програми, но това не би трябвало да забавя стартирането на avast! .

Та какъв Windows ползваш? Ако ползваш XP , пробвай да да го обновиш с последните обновявания от MS, ако това не помогне пробвай това -> http://public.avast.com/~vlk/avast-fast-start.reg - изтегли това и го стартирай, като разрешиш промяната в регистъра и след това рестартирай. Това би трябвало да ускори старта ;)

SASHO_BG3:
благодаря ти,вече всичко е ОК.тръгна веднага след рестарта.инсталирах файла в регистъра и стана.иначе уиндолса ми е ХР.не знам за кои ъпдейти имаше предвид но аз го пуснах да се ъпдейтва през центъра за защита(автоматични актуализации).от там ли трябваше?

XMAS:

--- Цитат на: SASHO_BG3 в Февруари 28, 2007, 07:01:27 pm ---благодаря ти,вече всичко е ОК.тръгна веднага след рестарта.инсталирах файла в регистъра и стана.иначе уиндолса ми е ХР.не знам за кои ъпдейти имаше предвид но аз го пуснах да се ъпдейтва през центъра за защита(автоматични актуализации).от там ли трябваше?

--- Край на цитат ---
Радвам се ,че това помогна, сега би трябвало да ти зарежда чувствително по-бързо  ;D
Да, имах предвид Windows Update  :)

Навигация

[0] Списък на темите

Премини на пълна версия