Автор Тема: avast! Home с 50 милиона регистрирани потребители  (Прочетена 3626 пъти)

0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

Неактивен XMAS

  • avast! translator
  • Администратор
  • avast! freak
  • *****
  • Публикации: 1115
    • avast! на Български
На 06.03.2008г.  ALWIL Software a.s. с гордост обяви регистрацията на 50 милионния (50,000,000) потребител на  avast! Antivirus.

Специално поради този случай от тази дата до  31-ви Март 2008, всички продукти от серията avast! antivirus се предлагат с  25% отстъпка!!!

Eduard Kucera, ко-основател и CEO на  ALWIL Software a.s., коментира "Това е много важно постижение за всички трудолюбиви хора от ALWIL Software. С покоряването на петдесет милионния потребител на avast!, ние демонстрираме, че се справяме с работата си и нашите потребители са съгласни с това." Господин Kucera продължава, "Въпреки това ние не си почиваме, а продължаваме да подобряваме нашия подход за malware защита - в предстоящото излизане на версия 4.8 на avast! Antivirus, в нея ние добавихме anti-spyware способности, сиртифицирани от West Coast Labs Checkmark, както и anti-rootkit защита и много силна самозащита на продукта."

"През предстоящата година ще продължим да предлагаме най-добрата защита, която нашите потребители очакват от avast!, както и ще продължим да разработваме avast! Antivirus, за да предложим допълнителните екстри, които нашите потребители желаят, което ще се осъществи с излизането на  avast! 5 , което ще стане до края на 2008. Надяваме се за напред да подобрим службата си към потребителите във всичко, което правим."

Първата регистрация на avast! Antivirus се състоя през Януари 2002, а 40 милионния потребител беше регистриран през Октомври 2007.

Pavel Baudis, ко-основател и Вицепрезидент на ALWIL Software a.s. коментира, "Ние сме много горди с успеха на avast! Antivirus, както и с подкрепата от потребителите, които помогнаха да направим avast! Home Edition това чудесно решение, което е в момента. Когато Eduard и аз започнахме този проект преди 20 години, нямахме идея, че ще се превърне в такъв успешен продукт, като също така все още работим нонстоп „зад кулисите” , за да сме сигурни, че няма да разочароваме нашите потребители, като продължаваме да бъдем толкова иновативни, както преди 20 години."източник: www.avast.com
You've Got To Get Close To The Flame To See What It's Made Of...