avast! antivirus > avast! 4 for Linux/Unix

avast! 4 for Linux/Unix

(1/3) > >>

GlowNDark:
avast! 4 for Linux/Unix е сървърна *nix антивирусна система, поддържаща почти всички unix базирани системи (Всички версии на Linux, FreeBSD...)
Антивирусната система може да се използва за защита на меил сървъри(сканиране на писмата за вируси), fail сървъри(сканиране на файловете който потребителите качват на сървъра) и така нататък...

Еди:
За домашни нужди на Убунту 10.04 подходяща ли е? Инсталирах я, но нещо не мода да я регистрирам - май отказва връзка със сървъра.

XMAS:
Здравей,

Да, може да се използва за домашни нужди, аз лично я използвам да тестова инсталация на Ubuntu 10.04.  Каква грешка ти дава при опит за регистрация ? Също така погледни тази тема в официалния форум с инструкции за настройка на линукс ядрото за работа с последните вирусни дефиниции ;)

Еди:
Било е нещо временно, защото успях да се регистрирам и го пуснах. При опит за обновяване на дефинициите не можа да изтегли две неща и след това отказва да се стартира. По-късно ще напиша какво съобщение ми изписва, защото под новото Убунту ФФ ми прави номера и се самоизключва. Затова сега с Win.

Еди:
Здравейте отново. Грешката при опит за стартиране е следната:
An error occured in avast! Engine: invalid argument.

Навигация

[0] Списък на темите

[#] Следваща страница

Премини на пълна версия