Автор Тема: Проблем с Майкрософт Уиндоус  (Прочетена 4674 пъти)

0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

Неактивен POWER

  • Начинаещ
  • **
  • Публикации: 57
Проблем с Майкрософт Уиндоус
« -: Януари 04, 2008, 09:31:20 pm »
От преди няколко дни ,като отворя папка със филм в нея ми дава този проблем ---> http://img.data.bg/i.php?show=737467&ctrl_id=s51sn3#img

Не прави на всички папки такъв проблем,но на доста го прави.
Аваст не намира вирус...PLS помогнете!!!

« Последна редакция: Януари 04, 2008, 09:33:19 pm от POWER »

Неактивен larycc

  • avast! маниак
  • ****
  • Публикации: 306
Re: Проблем с Майкрософт Уиндоус
« Отговор #1 -: Януари 07, 2008, 10:29:53 am »
ДАй малко повече инфо: на папки с ави-файлове ли го прави само или на всякви видеоформати. С какво като отвориш-само при отварянето на папката ли или вече като тръгнеш да пускаш филма. Нещо променял ли си (качвал/свалял/ инсталирал/деинсталирал) преди да се появи проблемът? Опита ли със System Restore?

Неактивен XMAS

  • avast! translator
  • Администратор
  • avast! freak
  • *****
  • Публикации: 1115
    • avast! на Български
Re: Проблем с Майкрософт Уиндоус
« Отговор #2 -: Януари 07, 2008, 05:28:26 pm »
Както larycc каза дай малко повечко инфо.

Също така, когато ти даде това съобщение даваш ли Send Error Report, защото това не е направено без причина. Когато изпратиш доклада до MS и ако е имало подобни случаи, ще ти се отвори страница с информация за възможните проблеми.

И още - обновявал ли си си Windows-а ? Препоръчително е да го направиш.
You've Got To Get Close To The Flame To See What It's Made Of...

Неактивен POWER

  • Начинаещ
  • **
  • Публикации: 57
Re: Проблем с Майкрософт Уиндоус
« Отговор #3 -: Януари 12, 2008, 03:08:02 pm »
Обновявам го уиндоуса си.Като натисна ,,Send Error Report" ми дава някакъв сайт да отворя,за да разбера повече за проблема ми и ми изписва ,че уиндоус експлорер не може да го отвори.

На всички видове видео файлове е!!!

http://img.data.bg/i.php?show=756299&ctrl_id=e1z5qx#img

Това съшо може да е важно...не си го превеждам много добре  :)
« Последна редакция: Януари 13, 2008, 08:04:43 pm от POWER »

Неактивен larycc

  • avast! маниак
  • ****
  • Публикации: 306
Re: Проблем с Майкрософт Уиндоус
« Отговор #4 -: Януари 14, 2008, 01:10:07 pm »
Абе пич. Не че разбирам толкова английски, ама май иемто ти на файла не ти е коректно. Както гледам, защо видеоформата ти е .XVid-mVs? Не съм врачка ама или си изтрил разширението avi като си копирал или преименувал файловете, или нещо си инсталирал и някоя програма ти е променила разширенията. Затова питах какво точно си правил преди да ти се появи проблема?!? Според мен е по-вероятно ти да си изтрил разширението. Пробвай най лесното. Цъкни с десен бутон върху филм, дай му rename (преименувай), махни му точката и сложи една накрая и след нея пиши avi. Дай enter и мисля, че трябва да се оправи проблема. След това го пусни с някой плеър. Ако се ооправи го направи това с всички файлове, дето са ти проблемни и после пиши кво е станало ;)

Неактивен POWER

  • Начинаещ
  • **
  • Публикации: 57
Re: Проблем с Майкрософт Уиндоус
« Отговор #5 -: Януари 14, 2008, 04:51:21 pm »
Видео формата няма нищо общо.Той е просто по-различен,но не е свързан с проблема.

П.С :за повече инфо можеш да погледнеш тук ---> http://forum.jambolnet.com/viewtopic.php?t=26929

Въбрек ,и че това е долу-горе всичко.

Неактивен larycc

  • avast! маниак
  • ****
  • Публикации: 306
Re: Проблем с Майкрософт Уиндоус
« Отговор #6 -: Януари 15, 2008, 09:44:00 am »
Е, значи всичко се е оправило. Ок. ;)

Неактивен POWER

  • Начинаещ
  • **
  • Публикации: 57
Re: Проблем с Майкрософт Уиндоус
« Отговор #7 -: Януари 15, 2008, 01:18:40 pm »
Дамм :)