Анкета

Каква огнена стена ползвате ?

Windows XP SP2 Firewall
15 (48.4%)
ZoneAlarm Free
1 (3.2%)
Ashampoo Firewall
1 (3.2%)
Comodo Personal Firewall
7 (22.6%)
Друга...(моля посочете)
7 (22.6%)

Общ брой гласове: 31

Автор Тема: Каква огнена стена ползвате ?  (Прочетена 25503 пъти)

0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

Неактивен NIKIEVROTO

• Начинаещ
  • **
  • Публикации: 42
Re: Каква огнена стена ползвате ?
« Отговор #30 -: Май 08, 2009, 12:29:58 am »
Ноа безплатана комбинация с Аваст хоум и Outpost 2009 Free.Отлично сработване...

Знаеш на какво да се спреш  ;)
Най - турдно е , да се докажеш , че сруваш нещо!

Неактивен marinlp

• Новак
  • *
  • Публикации: 12
« Отговор #31 -: Август 28, 2009, 08:22:41 pm »
Здравейте,искам да попитам дали аваст щесе сработи със заштитната стена на уйндоус хп.sp3,версйа 2002
« Последна редакция: Август 28, 2009, 08:29:14 pm от marinlp »

Неактивен bmvtooo

• Новак
  • *
  • Публикации: 7
« Отговор #32 -: Август 28, 2009, 09:10:22 pm »
Здравейте,искам да попитам дали аваст щесе сработи със заштитната стена на уйндоус хп.sp3,версйа 2002

Щом по горе са ти написали ,че се сработва с по добра стена от Уиндоуската - значи сам можеш да си направиш сметка т.е. Разбира се ,че се сработва! ;)

Неактивен marinlp

• Новак
  • *
  • Публикации: 12
« Отговор #33 -: Август 28, 2009, 10:06:05 pm »
Начинаещтсъм ;)
« Последна редакция: Октомври 23, 2009, 07:05:06 pm от marinlp »

Неактивен larycc

• avast! маниак
  • Публикации: 306
« Отговор #34 -: Август 30, 2009, 10:13:56 am »
Начинаештсам ;)
А с правописа как си? 2 думи с 3 грешки :D

Неактивен larycc

• avast! маниак
Re:Каква огнена стена ползвате ?
« Отговор #35 -: Февруари 08, 2010, 07:19:44 pm »
 mihnev_sz, видях в един друг форум, че си имал проблеми при използването на Аваст и Privatefirewall  едновременно. Ползвал ли си новата версия на тази стена, защото аз съм все още с Аваст 4.8 и мисля да го комбинирам с тази стена? Другата, за която си мисля, е Outpost Firewall Free. И се чудя дали въобще да си слагам стена, защото и с Комодо (дето съм сега) и без него на www.grc.com портовете са ми все стелт.
« Последна редакция: Февруари 13, 2010, 12:21:28 pm от larycc »

Неактивен larycc

• avast! маниак
« Отговор #36 -: Февруари 13, 2010, 12:21:38 pm »
Edit: Интересно, преди XMAS, когато беше сам, по-бързо отговаряше. Явно вече не мога да разчитам на отговори тук. :-\

Неактивен direktx

• инж. "direktx"
  • Потребител
  • Публикации: 118
  • Авастианец
« Отговор #37 -: Февруари 13, 2010, 01:05:34 pm »
Той си отговоря много добре, пък и как да отговори като не направиш нова тема със съответния проблем. Дори много бързо отговаря при условие че е студент, работи, особено сега работата е много натоварено преводи, нови версии. Няма да го резервираме специално да ти отговаря  :P

Освен това ако намериш грешки в новата финална версия на български може да ги споделиш в съответната тема.  :)
Знам който може го може, но с тебе повече можем ;) !!! :)

Неактивен XMAS

• avast! translator
  • Администратор
  • avast! freak
  • Публикации: 1115
    • avast! на Български
« Отговор #38 -: Февруари 13, 2010, 02:03:41 pm »
Edit: Интересно, преди XMAS, когато беше сам, по-бързо отговаряше. Явно вече не мога да разчитам на отговори тук. :-\
Ами първо въпросът не беше към мен, затова и реших да не се намесвам. А и не съм ползвал тези защитни стени и не бих могъл да ти дам адекватен отговор.

Относно mihnev_sz , то това си и негов избор, а и може просто да няма време да отговаря - той стана модератор съвсем доброволно.

Относно отговорите, старая се да отговаям на всички, макар и с малко закъснение, тъй като напоследък имам много задачи.
You've Got To Get Close To The Flame To See What It's Made Of...

Неактивен larycc

• avast! маниак
« Отговор #39 -: Февруари 13, 2010, 07:12:04 pm »
Просто констатация, понеже съм тук доста отдавна и знам кой как отговаря. Идеята ми беше - много баби, хилаво бебе. Който разбрал - разбрал. Най-малко съм искал да засегна XMAS. С него се знаем и на доста места (също и тук) съм го хвалил и още имам добро мнение за него. Вярно е, че въпросът ми не е в нова тема, но излиза като ново мнение и би трябвало да се вижда, така, както би се виждала и новата тема. Но въпросът е решен, вече не ме интересува. Оправяйте Аваст 5. Успех!

Неактивен lost in

• Глобален Модератор
  • Потребител
  • Публикации: 165
  • Avast! technology
« Отговор #40 -: Март 17, 2010, 11:13:16 am »
@larycc
Реших да отговоря макар ,че не виждам причина да го правя,понеже в "онзи форум" ясно бях написал,че с новата версия 7 на Privatefirewall ,проблема е решен,след като изрично бяха предупредени ,за тази несъвместимост.
Всичко на готово,когато чака да получи човек,е обратно пропорционално и на знанията,които може да очаква.Така че,положете малко повечко труд за да бъдете в час за напред.
« Последна редакция: Март 17, 2010, 12:45:19 pm от mihnev »
avast! Virus Cleaner Free GMER technology