Последни публикации

Страници: 1 [2] 3 4 ... 10
11
avast! Free/Pro/IS/Premier / Re: Проверка преди стартиране
« Последна публикация от XMAS - Декември 21, 2015, 12:11:18 am »
Здравей,

Дам, признавам, че иизобщо не ми остава време за този форум вече, за което се извинявам, но за съжаление имам доста други неща на главата :)

Та, да отговоря на въпроса - отиваш на Проверка -> Проверка за вируси и от менюто за избор избираш Проверка при стартиране... прекачвам и снимка :)
12
avast! Free/Pro/IS/Premier / Re: Проверка преди стартиране
« Последна публикация от Modulus - Декември 15, 2015, 10:03:29 pm »
.
13
avast! Free/Pro/IS/Premier / Проверка преди стартиране
« Последна публикация от Еди - Декември 11, 2015, 06:43:26 pm »
Здравейте! Като гледам как се отговоря тука, предполагам че скоро никой няма отговори адекватно скоро време, но въпреки това ще пита. Къде се скри опцията за проверка преди стартиране на ОС?
14
Други проблеми... / Re: problem s programata
« Последна публикация от Еди - Декември 11, 2015, 06:28:44 pm »
Най-вероятно не е регистрирана версия. Виж каква версия е инсталирана. Ако е безплатната само я регистрирай. Иска някакъв имел адрес (дори и измислен) и едно име (също измислено) и за 1 година няма да имаш проблем. Останалите версии искат пари. Всички версии имат 1 месец време за безплатно пробно ползване. Най-вероятно е изтекло това време. Ако е някоя платена версия я деинсталирай и си инсталирай безплатната или каквато друга искаш програма.
15
Други проблеми... / problem s programata
« Последна публикация от veronika - Декември 08, 2015, 04:36:25 pm »
Здравейте, онзи ден ми сложиха нов хардуер и видях ,че са ми сложили AVAST, до сега си бях с НОД 32 и съм си доволна, но както и да е , та сега долу на иконката има X , не знам какво означава, пише че системата не е защитена и изключително много ми забива дори днес се рестартна сам.. моля помагайте ,тъй като не съм свикнала с тази програма ,а и вече няма да се правя на много компетентна ,че всичко се разваля в моите ръце :D , S.O.S
16
avast! Free/Pro/IS/Premier / Аваст Сигурна линия
« Последна публикация от mavro - Октомври 01, 2015, 10:44:57 am »
Иконата на Сигурна линия се появи до иконата на Аваст в Лентата на задачите. Как мога да я махна?
17
Други проблеми... / Проблеми с AVAST !
« Последна публикация от paladinov - Юни 27, 2015, 01:53:00 pm »
Здравейте !
Инсталирах програмата и при опита за регистрация ми изписва "AAVM подсистемата откри RPC грешка." ! Също така не иска да ми активира щитовете, натискам справи се с всички,  справи се с всички давам YES и нищо ! Някой може ли да ми помогне ?
Благодаря предварително !  :)
18
avast! Free/Pro/IS/Premier / Avast си мисли че нямам връзка с интернет.
« Последна публикация от izin - Май 16, 2015, 10:59:34 am »
Това пречи на ъпгрейда, всъщност - изписва ми да си обновя програми след умна проверка - съгласявам се и ги обновява - тогава си мисли че съм онлайн, ама при ъпгрейд - изписва че нямам връзка, а при разни други процедури - не съм можел да прочета инфото, защото пак не съм бил онлайн?!
19
avast! Free/Pro/IS/Premier / Re: неактивни щитове на avast free 2015
« Последна публикация от десо - Април 23, 2015, 10:03:49 pm »
ами ползвах някаква програма за триене но не съм сигурен дали е същата. а относно щитовете,те са си изключени и не ми дава да ги включа
20
avast! Free/Pro/IS/Premier / Re: неактивни щитове на avast free 2015
« Последна публикация от Modulus - Април 23, 2015, 06:28:25 am »
Няколко антивирусни, слагани и трити, както казваш, със сигурност омазват системата. Антивирусна не може да се изтрие напълно, винаги по нещо остава, което се конфронтира с другата антивирусна и нейните остатъци.
Когато три Аваст, с този инструмент ли го три?
https://www.avast.com/uninstall-utility

Огледай си настройките на Аваст, виж да не си изключил случайно щитовете и дали на менюто имаш надпис "Регистрирани сте" (Настройки - Регистрация). Виж на защитната стена дали са разрешени изходящите връзки на Аваст, щом казваш, че няма връзка с нета.

В края на краищата нека децата си играят спокойно. Ако нещата съвсем се сбъгавят, ще търсиш някой да ти преинсталира компютъра и всичко ще се оправи.:)
Страници: 1 [2] 3 4 ... 10