Общ Форум > Всичко останало

помощ

<< < (2/4) > >>

rolly_s:
Разбирам ,че ви е комично,но не всички сме се родили с мишка в ръката .Ако бях достатъчно компетентна-едва ли щях да моля за помощ

Еди:

--- Цитат на: rolly_s в Април 19, 2013, 10:33:59 am ---Компютърът е личен,не знам кой е администратор,не е платен Avast ,но коя версия е не знам.Опитах да прикача файл със снимка,но не ми позволява-над 500 мб.Ако искате ще дам скайп,помогнете ми,моля !

--- Край на цитат ---
Отваряте основният прозорец на Аваст. Сега аз ще опиша ситуацията при най-новата версия 8 на безплатният Аваст.  Избирате от горната страна на прозореца „Поддръжка“ и избирате от лявата страна на прозореца „Регистрация“ и избирате бутона за подновяване на регистрацията. Понеже моят е регистриран, не мога да видя точно как се казва бутона. Иска се само да се въведе някакво име, някакъв имел адрес и да избереш някой от отговорите на въпроса защо си избрал Аваст. Даваш регистрация и всичко е вече история. Името и имел адреса не са задължително да са истински. Ще имаш още една година регистрация.

Еди:

--- Цитат на: rolly_s в Април 19, 2013, 10:37:40 am ---Разбирам ,че ви е комично,но не всички сме се родили с мишка в ръката .Ако бях достатъчно компетентна-едва ли щях да моля за помощ

--- Край на цитат ---
Само за сведение - и аз не съм се родил така, пък и не знам някой друг да се е родил така. Все пак послепис №2 беше точно за това, но кой да го прочете ;)

rolly_s:
Версията е 8.0.1483 ,отворих поддръжка,но няма „регистрация“,а „АБОНАМЕНТ“-и иска лицензионен код

XMAS:

--- Цитат на: rolly_s в Април 21, 2013, 11:12:37 am ---Версията е 8.0.1483 ,отворих поддръжка,но няма „регистрация“,а „АБОНАМЕНТ“-и иска лицензионен код

--- Край на цитат ---
Здравей,

Щом няма регистрация, значи ползвате някоя от платените версии на програмата. Можете ли да видите какво пише горе в ляво на прозореца на програмата (avast! Free, avast! Pro .... ? ). Ако пише нещо различно от avast! Free, значи това е проблема. По принцип в категорията Абонамент, най-долу трябва да има бутон с помощта на който да можете да върнете програмата към безплатния вариант и след това да я регистрирате (в момента не се сещам точно какво пишеше на бутона, но трябва да е нещо от рода на "Превключи към безплатната версия"). Но пак казвам, не съм сигурен, че това ще стане без администраторски права. 

Само да добява, щом компютърът е личен, би следвало да имате администраторски права, иначе, как инсталирате други програми? Моята препоръка е да се сдобиете с администраторски достъп.

Навигация

[0] Списък на темите

[#] Следваща страница

[*] Предходна страница

Премини на пълна версия