Автор Тема: Представиха финалната версия на avast! 8  (Прочетена 6402 пъти)

0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

Неактивен XMAS

• avast! translator
  • Администратор
  • avast! freak
  • Публикации: 1115
    • avast! на Български
Представиха финалната версия на avast! 8
« -: Февруари 28, 2013, 03:25:39 pm »
Хайде да ни е честита новата версия 8 :-) Дано нововъведенията да ви допаднат. Очаквайте и представяне на живо (онлайн на английски) на новия продукт около 5 часа тази вечер. Успешен ден :-)

Повече за промените можете да намерите тук - http://avast.softvisia.com/index.php/news/35-avast/220-avast-8-final-released
You've Got To Get Close To The Flame To See What It's Made Of...

Неактивен Modulus

• Начинаещ
  • **
  • Публикации: 38
  • avast! потребител
Re: Представиха финалната версия на avast! 8
« Отговор #1 -: Февруари 28, 2013, 11:22:15 pm »
На мен май ми харесва. А какво представлява новият продукт avast! Premier Antivirus? Free или платен е?

Неактивен XMAS

• avast! translator
  • Администратор
  • avast! freak
    • avast! на Български
« Отговор #2 -: Март 01, 2013, 10:49:06 pm »
Цитат
А какво представлява новият продукт avast! Premier Antivirus? Free или платен е?
Това е платен продукт, който се позиционира над Internet Security, тоест има всичко което Internet Security притежава като функционалност, плюс няколко допълнителни, които са достъпни само в Премиер версията (Заличаване на файлове/Data Shredder, автоматизация на функцията Software Upgrade/Софтуерен Ъпгрейд и възможност за отдалечен контрол на вашата машина)

Неактивен Modulus

• Начинаещ
  • **
  • avast! потребител
« Отговор #3 -: Март 02, 2013, 01:00:33 am »
Мерси!
В avast! 8 ми харесва това, че въпреки новите функции, запазва своята лекота (като в 7), т.е. незначително натоварване на ОС. В това отношение друга от известните антивирусни не може да се мери с avast. Добре работи и блокатора на реклами, но виждам, че не поддържа Opera. В това отношение нещо предвижда ли се?

Неактивен Еди

• Потребител
  • Публикации: 117
« Отговор #4 -: Март 02, 2013, 01:29:39 pm »
Прави ми впечатление, че новата функция за проверка на обновленията на инсталирани програми не работи коректно. Може би проблема и да не е от аваст, но все пак съществува. Например излиза съобщение, че браузъра Гугъл хром има нова версия, а излиза че няма. Същата работа и с адоби рийдъра. Може би проблема да е в локализацията. Аваст да вземат информация за последната излязла версия на англоезичните версии, а аз съм с българска локализация и там все още нови версии няма. Ако в това е проблема, нека се обърне внимание на Аваст да следи за тези неща.

Неактивен Modulus

• Начинаещ
  • **
  • avast! потребител
« Отговор #5 -: Март 03, 2013, 08:48:43 am »
При мен това работи добре. Но имам друг проблем. Обнових 7 до 8. Седмицата ми беше свързана с акаунта. Осмицата я разкачих за проба и сега не иска да се свърже.

Неактивен Еди

• Потребител
  • Публикации: 117
« Отговор #6 -: Март 03, 2013, 07:50:51 pm »
Но при мен не е така. http://alfa.kachi-snimka.info/images-2013/klz1362332935a.jpg една снимка от един от компютрите с 7 Ултимейт.

Неактивен direktx

• инж. "direktx"
  • Потребител
  • Публикации: 118
  • Авастианец
« Отговор #7 -: Март 04, 2013, 08:15:16 pm »
И при мен е така, за адоб рийдъра, вече е ъпдейтнато до по-горната версия която се предлага, но аваст мисли че е на предишната версия. Останало ми е само това, а пише критично 40%, някак си процента не се променя към 100  ???
Знам който може го може, но с тебе повече можем ;) !!! :)

Неактивен XMAS

• avast! translator
  • Администратор
  • avast! freak
    • avast! на Български
« Отговор #8 -: Март 08, 2013, 09:55:37 pm »
Цитат
не поддържа Opera. В това отношение нещо предвижда ли се?
За момента нямам информация относно този въпрос, съжалявам.

При мен това работи добре. Но имам друг проблем. Обнових 7 до 8. Седмицата ми беше свързана с акаунта. Осмицата я разкачих за проба и сега не иска да се свърже.
Каква грешка ти изписва при опит за свързване с акаунта ?

Относно проблемите с функцията за Обновяването на Софтуера - и при мен на няколко пъти се получи така - възможно е наистина да има разминаване в локализираните версии. Ще докладвам за проблема, благодаря.

Неактивен Modulus

• Начинаещ
  • **
  • avast! потребител
« Отговор #9 -: Март 10, 2013, 08:39:55 am »
Не изписва грешка. От две места на програмата (аваст) опитах свързване с акаунта. От едното място отваря браузъра по подразбиране, който обаче не отваря страницата на сайта на аваст. Бяла страница.
От другото място на програмата не се случва нищо. Не отваря прозорец за попълване на данните за вход.

Неактивен XMAS

• avast! translator
  • Администратор
  • avast! freak
    • avast! на Български
« Отговор #10 -: Март 26, 2013, 11:34:53 am »
Не изписва грешка. От две места на програмата (аваст) опитах свързване с акаунта. От едното място отваря браузъра по подразбиране, който обаче не отваря страницата на сайта на аваст. Бяла страница.
От другото място на програмата не се случва нищо. Не отваря прозорец за попълване на данните за вход.

С леко закъснение, за което се извинявам. Ако все още имаш проблеми, можеш ли да пробваш в някой от браузърите си да отвориш сайта на avast ( http://www.avast.com ) или сайт на някоя друга антивирусна програма ?

Неактивен Modulus

• Начинаещ
  • **
  • avast! потребител
« Отговор #11 -: Март 27, 2013, 03:34:29 pm »
Да, отваря се нормално.

Неактивен XMAS

• avast! translator
  • Администратор
  • avast! freak
    • avast! на Български
« Отговор #12 -: Април 09, 2013, 07:09:27 pm »
Добре, а можеш ми да влезеш на http://my.avast.com/ и ръчно да се логнеш в акаунта си? Ако да, пробвай да поправиш инсталацията и да се пробваш отново да свържеш програмата с акаунта си.

Неактивен Modulus

• Начинаещ
  • **
  • avast! потребител
« Отговор #13 -: Април 13, 2013, 06:46:49 am »
Да, на този линк (акаунта) влизам без проблем. Но връзка на програмата не може да стане.

Между другото, наскоро преинсталирах компа. Като инсталирах на чисто Аваст, като сложих бекъпа на настройките и кода за регистрация на безплатния Аваст, рестартирах и имах връзка с акаунта от програмата. Но прекъснах връзката за проба и отново нищо, не мога да се свържа отново.
Но нищо, няма значение. Не виждам за какво бих могъл да ползвам връзката на програмата с акаунта. Обикновен потребител съм, нямам никакви специални нужди за поддръжка и т.н.