Общ Форум > За сайта...

Нова версия на сайта - тест !!!

(1/3) > >>

XMAS:
Здравейте,

От много време планирам тази промяна и ето дойде и времето и на нея  ;D
Подготвям нова версия на сайта с нов дизайн и обновена версия на joomla 1.5. Поради много несъответствия в базата данни между двете версии на joomla (старата, която в момента се ползва от сайта) промените вървят бавно ... и все ще сайта не е завършен напълно, но просто реших да ви пусна едно "preview", да си кажете мнението за новия дизайн. И разбира се ако имате предложения да ги дадете. Не мога да дам точна дата за завършването на сайта, но ще се постарая да не е много дълго (имам още куп други задачи) ;)

Та тестовата версия можете да разгледате на следния адрес - http://avast.softvisia.com/new_test/ ;)

Имайте в предвид, че както казах все още това е един вид тест и може да има доста проблеми :)

GlowNDark:
по добре е от старата обаче "главата " горе нещо не се вързва, гледам оригиналналния темплеит е с оранжева глава, и нещата горе са направени за оранжева глава :) Също не виждам и защо главата трябва да се разпъва по целия екран, но това си е решение на дизаинера...

direktx:
Ще е добре менюто да е с бутони, за да се отличават линковете. Освен това шрифта трябва да се пооправи, нещо много малки са буквите, вижда ми се трудно читаем, може би защото и фонът е много тъмен. Оранжевото е дразнещ цвят, не успокояващ. Дори се чудя защо аваст са избрали оранжево. Синьото много ми харесваше. Разбира се това е мое мнение. Ще е добре да се направи и линк към световния форум на аваст. Ясно е че нещата още не са дооправени, но има време  ;) Надявам се "авастианците" да са много критични за да стане почти перфектно всичко.  :P  :)

GlowNDark:
Не виждам смисъл да се прави линк към световния форум при положение:

1. Че има локален форум които е на Български
2. Не всички от потребителите разбират английски
3. Които иска да чете световния форум, го намира без проблем и чете това което го интересува...

Относно оранжевата "глава" няма да споря дели оранжевото е дразнещ цвят. Споменах просто, че главата на оригиналния  темпплейт е оранжева, и има някои детаили които са правени за оранжева глава. И ако ще е сиво XMAS трябва да обърне внамание на тези детаили и да ги оправи...

direktx:
Аз също не знам английски, като чета разбирам най-важното обаче, добре е да има линк към световния форум, който иска да го посети. Иначе сега трябва да избирам номера на ъпдейта да ми отвори страницата с ъпдейтите и оттам да избера от тяхното меню да си отворя световния форум, другия начин е да го търся с търсачката или да го сложа във харесвани. Мисля че този форум е като клон на световния, следователно е нормално да има такъв линк. Аз знам че ще ги оправи детайлите и ще избере подходящ цвят, нямам съмнения в това. Наистина ще обърне внимание на всичко  :) Както винаги  ;)

Относно оранжевото говорех по принцип, не за сайта. Наистина много превъзбуждащ цвят.

:)

Навигация

[0] Списък на темите

[#] Следваща страница

Премини на пълна версия