Автор Тема: аваст на БГ език кога ?  (Прочетена 2988 пъти)

0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

Неактивен XMAS

• avast! translator
  • Администратор
  • avast! freak
  • Публикации: 1017
    • avast! на Български
Re: аваст на БГ език кога ?
« Отговор #15 -: Януари 23, 2010, 07:47:46 pm »
Добре пробвай така "C:\Program Files\Alwil Software\Avast5\Setup\avast.setup" (объркал съм наклонените чертички)
Но само го добави към разрешените програми, тъй като този процес се създава само при обновяване. Ако и така не ке получи ... какво съобщение за грешка ти дава ?
You've Got To Get Close To The Flame To See What It's Made Of...

Неактивен Еди

• Начинаещ
  • **
  • Публикации: 70
« Отговор #16 -: Януари 23, 2010, 09:53:00 pm »
Извинявам се, но темата е за българския облик, а не за обновяванията! Аз също имам въпроси, но няма да ги задам тук, понеже това не е темата за това. А по темата сега ползвам руския превод докато излезе българския. Въпроса ми е когато излезе българския език, той като отделен езиков пакет ли ще трябва да се изтегли както аз изтеглих руския или ще излезе нацяло българска версия, както беше 4.8?

Неактивен XMAS

• avast! translator
  • Администратор
  • avast! freak
    • avast! на Български
« Отговор #17 -: Януари 23, 2010, 10:10:55 pm »
Извинявам се, но темата е за българския облик, а не за обновяванията! Аз също имам въпроси, но няма да ги задам тук, понеже това не е темата за това.
Да, прав си, моя грешка увлякох се ....  ???

А по темата сега ползвам руския превод докато излезе българския. Въпроса ми е когато излезе българския език, той като отделен езиков пакет ли ще трябва да се изтегли както аз изтеглих руския или ще излезе нацяло българска версия, както беше 4.8?
Ще бъде същото като при 4.8, тоест ще може да се изтегли като допълнителен езиков пакет от интерфейса на програмата, като също така ще има и изцяло българска версия (тоест инсталатор) ;)

Неактивен Еди

• Начинаещ
  • **
« Отговор #18 -: Януари 23, 2010, 10:45:16 pm »
Благодаря :)

jovanoty

• Гост
« Отговор #19 -: Януари 23, 2010, 11:03:19 pm »
Благодаря ти за отговора XMAS !  Понеже работя с много хора и им препоръчвам аваст и понеже на повечето им беше по лесно като е с БГ език за това ме интересуваше. 
Само да кажа Аз съм със WIN 7  и нямам проблеми с аваст (като пробвах няколко дена Про версията и сега съм с фрее и двете си работят).
 Успех с превода  >:(

Неактивен XMAS

• avast! translator
  • Администратор
  • avast! freak
    • avast! на Български
« Отговор #20 -: Януари 23, 2010, 11:15:25 pm »
Благодаря ти за отговора XMAS !  Понеже работя с много хора и им препоръчвам аваст и понеже на повечето им беше по лесно като е с БГ език за това ме интересуваше. 
Само да кажа Аз съм със WIN 7  и нямам проблеми с аваст (като пробвах няколко дена Про версията и сега съм с фрее и двете си работят).
 Успех с превода  >:(
Благодаря :)
Няма защо ;)

jovanoty

• Гост
Re:аваст на БГ език кога ?
« Отговор #21 -: Февруари 04, 2010, 09:01:15 pm »
XMAS напредваш ли с превода на аваст-а. Как минаха изпитите?  Надявам се да си имал само 6-ци  :)

Неактивен XMAS

• avast! translator
  • Администратор
  • avast! freak
    • avast! на Български
« Отговор #22 -: Февруари 04, 2010, 09:44:44 pm »
XMAS напредваш ли с превода на аваст-а. Как минаха изпитите?  Надявам се да си имал само 6-ци  :)
Мисля, че вече писах някаде, че аз се занимавам с превода на помощните файлове, а друг се занимава с превода на интерфейса, така че не мога да кажа до къде точно е стигнал, но според мен скоро ще имаме резултат. Що се отнася до моета част (помощните файлове), все още съм до никъде, понеже имам доста занимания през последните дни, а и първо трябва да изчакам превода на интерфейса, за да не се получи разминаване в преводите (термини, имена на бутони и т.н.)  ;)

А изпитите минаха много успешно, има и 6-ци  8)

jovanoty

• Гост
« Отговор #23 -: Февруари 04, 2010, 11:59:54 pm »
ОК разбрах
От ново благодаря

Неактивен mihnev

• Глобален Модератор
  • Потребител
  • Публикации: 162
  • Avast!5 technology
« Отговор #24 -: Февруари 05, 2010, 11:40:14 pm »
Изключвам всички защитни стени и пак не може
Вие колко на брой защитни стени ползвате под Windows OS?
avast! Virus Cleaner Free GMER technology

Неактивен larycc

• avast! маниак
  • Публикации: 306
« Отговор #25 -: Февруари 06, 2010, 09:26:05 am »
Има ли проблем, че ползвам едновременно и вградената стена и Comodo? Защото вече 2 години е така и не съм забелязал нещо особено. На тестовете всички портове са стелт. Преди бях на Интернет по LAN и почваха едни атаки (тук бях пускал тема в началото) и само вградената стена ги оправяше, но на мен ми се струваше недостатъчна и затова ползвах едновременно и Comodo. Какви точно трябва да са проблемите, ако ползваш едновременно две стени, като едната е на Уин-а? За две антивирусни знам, ама за две стени не съм се интересувал. Докато пишех това и се сетих, че вече съм на БТК и изключих вградената стена и забелязах, че имаше някакво съобщение в Секюрити центъра, че се препоръчва да се използва само една стена, ама явно си е седяло там 2 години  ;D И това не трябва ли да го прехвърлим в някоя друга тема, че тази е за бълг. превод?

Неактивен direktx

• инж. "direktx"
  • Потребител
  • Публикации: 116
  • Авастианец
« Отговор #26 -: Февруари 10, 2010, 04:58:42 pm »
Щом пуснаха тестова версия на български, скоро може да очакваме и финалната на български (party)  :P  :)
Знам който може го може, но с тебе повече можем ;) !!! :)

Неактивен Еди

• Начинаещ
  • **
« Отговор #27 -: Февруари 12, 2010, 03:08:49 am »
Вече е факт новата финална версия 5.0.418 с официална поддръжка на български език! :)