Автор Тема: аваст на БГ език кога ?  (Прочетена 2987 пъти)

0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

jovanoty

• Гост
аваст на БГ език кога ?
« -: Януари 23, 2010, 12:39:12 am »
Някой може ли да каже кога ще имаме аваст 5 на БГ език.

Неактивен gioiello

• Начинаещ
  • **
  • Публикации: 29
Re: аваст на БГ език кога ?
« Отговор #1 -: Януари 23, 2010, 12:50:21 am »
Когато си оправят дргите говна по програмата.Тая avast 5  е като приказката ура ура и накрая дръж ме за ............От септември се говори за  тая нова версия и кво окъкаха се...направо се изложиха

jovanoty

• Гост
« Отговор #2 -: Януари 23, 2010, 02:57:45 am »
Защо от какво си недоволен от новата версия?  Какъв ти е проблема кажи де ?

Неактивен CNews

• Начинаещ
  • **
  • Публикации: 57
« Отговор #3 -: Януари 23, 2010, 05:22:27 pm »
прав е човека от лятото мрънкат за нвоата версия,пробвах бетата-ок си е,викам добро попадение ще е.
А като излезез финала  ??? ??? ??? :-X отвратително.Аз толкова бъгове и неточности на едно място не бях виждал.

Неактивен gioiello

• Начинаещ
  • **
« Отговор #4 -: Януари 23, 2010, 05:55:40 pm »
Днес пробвах и Avast Pro същата работа както free яко бъгове даже замалко да отиде windows-a Направо се спече и изчезнаха иконите на всичко.Разкарах е под safe mode и пак сложих free.Въобще не се ъпдейва няма нищо общо с защитни стени и с тях и без тях не става.Само по описания по напред начин от мен. И  Администратора XMAS защо не дава никаква информация по вапроса какво става с тая avast 5.И тия програмисти от  ALWIL Software работят ли въобще по вапроса,и тая финална версия въобще тествана ли е преди да се пусне.Даже се и продават двете платени версий.И кой е този дето ще купи тая бъгава програма....!!!!!!!

Неактивен sove

• Начинаещ
  • **
  • Публикации: 41
« Отговор #5 -: Януари 23, 2010, 06:12:32 pm »
Не съм пробвал AAV Pro и IS, а само Free версията. Имам някои забележки по нея, но не твърде фрапиращи... Предполагам, че от Alwill и на тях им се пече яйце на дире и работят по проблемите. Може скоро (до месец) да пуснат първата подверсия на 5 с фиксове на реалните проблеми. Разбира се, само предполагам... XMAS би могъл да каже как седят нещата в кухнята на avast! Като си помисля сега, не са твърде много горещо очакваните програми, които директно от първото пускане, всичко да им е било на 6... Вярвам, че чехите ще наваксат бързо и ще стегнат продуктите си във вид, който да накара дори и мърморковците да се нахилят под мустак... Няма да оставят магарето си в калта, ако изобщо иде реч за това... Хубавите неща стават бавно. И все пак, може би поизбързаха с обявяването на финала, особено на платените си продукти. Ще видим как ще се развият нещата. Търпение...

Неактивен gioiello

• Начинаещ
  • **
« Отговор #6 -: Януари 23, 2010, 06:24:13 pm »
Никой не мърмори,но все пак това е ативирусна.А не някоя записваща програма дето ще ти скапе няколко диска примерно.Не може се пусне първо пък после да се оправя.Наистина бъговете не са много,но единия от тях да не може се ъпдейва,малко страно ми се вижда.Май са обърнали повече внимание на облика а не на работата и...Аз съм и фен и ще си остана но не може да не кажеме истините все пак..

Неактивен XMAS

• avast! translator
  • Администратор
  • avast! freak
  • Публикации: 1017
    • avast! на Български
« Отговор #7 -: Януари 23, 2010, 06:44:33 pm »
Здравейте,

Първо да отговоря на първоначалния въпрос - в момента се работи по превода, най-вероятно до 1-2 седмици трябва да имаме финален провод поне на интерфейса, а помощните файлове ще последват след това (те са моя работа, но в момента нямам възможност да се заема с тях, тъй като съм в изпитна сесия. Ще се заема с тях след 29-ти)

Отонсно проблемите: ще ви цитирам едно друго мое изказване относно това от форумите на калдата:

Аз не мисля, че имаше избързване с пускането на 5-цата, нека се обоснова - версия 5 беше в бета стадий близо 6 месеца, през които доста неща бяха оправени, също бета версията имаше около 1 милион потребители в края на този бета стадий, които нямаха никакви проблеми с последните бета версии, но настъпи един момент в който просто беше необходимо да се пусне и публичната версия, за да могат да се доизчистят и последните проблеми. Не трябва да забравяме, че версия 5 е ОГРОМНА промяна в сравнение с 4.х, тоест това е един изцяло нов продукт и като такъв винаги ще има "недоизкосурени" неща. Това е ... След няколко дена трябва да се появи нова версия, която да оправи намерените до момента проблеми във финалната.

Забелязах, че повечето проблеми възникват при потребители с XP (не казвам, че при другите няма проблеми).

Относно обновяването, моля проверете отново дали сте позволили интернет достъп но услугите на avast! във вашите огнени стени.

И накрая моля да внимавате с нецензурираните изрази, защото ще се наложи да се включа и да изтривам постове  >:(
You've Got To Get Close To The Flame To See What It's Made Of...

Неактивен gioiello

• Начинаещ
  • **
« Отговор #8 -: Януари 23, 2010, 07:10:46 pm »
Ами не иска да се обновява разрешен е процеса AvastUI.exe  в защитната стена само тои иска достъп до интернет.Мисля че не сме малоумни.....Това са и процесите  и avast! Service  - AvastSvc.exe

Други процеси няма в диспечера на задачите освен тия двата
« Последна редакция: Януари 23, 2010, 07:13:15 pm от gioiello »

Неактивен XMAS

• avast! translator
  • Администратор
  • avast! freak
    • avast! на Български
« Отговор #9 -: Януари 23, 2010, 07:16:36 pm »
Ами не иска да се обновява разрешен е процеса AvastUI.exe  в защитната стена само тои иска достъп до интернет.Мисля че не сме малоумни.....Това са и процесите  и avast! Service  - AvastSvc.exe

Други процеси няма в диспечера на задачите освен тия двата

avast.setup и AvastSvc.exe също трябва да имат достъп до интернет, тай като те също се използват за процеса на обновяването. Може би затова не се обновява.

Неактивен gioiello

• Начинаещ
  • **
« Отговор #10 -: Януари 23, 2010, 07:24:31 pm »
Няма такъв процес  avast.setup той излиза когато почва да се обновява но не иска достъп до интернет.Много странна работа...

Неактивен XMAS

• avast! translator
  • Администратор
  • avast! freak
    • avast! на Български
« Отговор #11 -: Януари 23, 2010, 07:28:34 pm »
Няма такъв процес  avast.setup той излиза когато почва да се обновява но не иска достъп до интернет.Много странна работа...
Ами точно, че той е отговорен за обновяването, той задължетилно трябва да има достъп. Пробвай да го добавиш ръчно към списъка с позволени процеси. Пътя до него е C:Program Files/Alwil Software/avast5/setup/avast.setup ;)

Неактивен gioiello

• Начинаещ
  • **
« Отговор #12 -: Януари 23, 2010, 07:32:15 pm »
Не може да го намри.Копирам това детo си дал в RUN  и не може да го намери това

Неактивен gioiello

• Начинаещ
  • **