Автор Тема: Малко проблемче....  (Прочетена 1303 пъти)

0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

Неактивен CNews

• Начинаещ
  • **
  • Публикации: 57
Малко проблемче....
« -: Август 15, 2008, 07:12:00 am »
Здравейте!
Снощи де-инсталирах AVG AntiViruis 8.0 и си сложих Avast! обаче вече приключваше инсталацията и ми даде онова дето във XP e Don't Send/Send.Ама а нали съм на Vista и нали изписа ми Avast!Setup Has Stopped Working и Close/Check for solution of the problem
И така...рестартирах си компютъра........и нищо.Аваст беше инсталирано ни процесите и не работеха,само един пряк път.И викам-ми то само с пряк път не става,давай да сложа Avira Premium(аз имам лицензен ключ на нея купен отпреди 2-3 месеца и той  едногодишен).И Сложиш я,и днес си вкл. компютъра и гледам аваста върви.Авирата също.А сега де?Коя да махна...не може ли и двете да си стоят.

Неактивен tanganika

• Новак
  • *
  • Публикации: 3
Re: Малко проблемче....
« Отговор #1 -: Август 17, 2008, 12:20:45 pm »
Здравейте!
Снощи де-инсталирах AVG AntiViruis 8.0 и си сложих Avast! обаче вече приключваше инсталацията и ми даде онова дето във XP e Don't Send/Send.Ама а нали съм на Vista и нали изписа ми Avast!Setup Has Stopped Working и Close/Check for solution of the problem
И така...рестартирах си компютъра........и нищо.Аваст беше инсталирано ни процесите и не работеха,само един пряк път.И викам-ми то само с пряк път не става,давай да сложа Avira Premium(аз имам лицензен ключ на нея купен отпреди 2-3 месеца и той  едногодишен).И Сложиш я,и днес си вкл. компютъра и гледам аваста върви.Авирата също.А сега де?Коя да махна...не може ли и двете да си стоят.

две антивирусни никога не могат да работят заедно задължително ще повредят нещо в уиндоуса,ако вече не са го повредили.ако си инсталирал кракната версия на аваст ти препоръчвам да я деинсталираш и след това ръчно да изтриеш всички нейни файлове,защото не се знае какво е правено по нея.никога не се доверявам на кракнати програми првят най-малкото много подобни бъгове и обикновенно се стига до преинстал на уиндоус.по принцип оригинален софтуер прави много малко бъгове и затова ми е интересно дали твоята е кракната,защото някой може да остане с грешно впечатление за аваст моля те да ми отговориш,защото когато бях начинаещ съм правил много грешни изводи за много програми.от две години ползвам аваст и не ми е правила никакви проблеми,а всеки приятел и познат,който я ползва съм го разпитал подробно и не съм и открил още слаба страна.специалисти в тази област,които се занимават само с тестване на антивирусни програми заявяват,че аваст сканирала малко по-бавно,но се компенсирало с прецизноста и да открива вирусите и е открила съвсем точно и правилно 100% от вирусите с които са я тествали а други не са могли.

Неактивен CNews

• Начинаещ
  • **
  • Публикации: 57
« Отговор #2 -: Август 20, 2008, 11:09:59 am »
Не,оригиналната и последна версия си е.Avast!4.8 Home Edition със лицензен ключ.Валиден

Неактивен terminator

• Потребител
  • Публикации: 102
    • Форума на Буковлък
« Отговор #3 -: Септември 11, 2008, 09:34:55 pm »
Не знам дали си си решил проблема но повредена версия която не иска да се инсталира, не е хубаво да се трие, по добре първо да се опита нова инсталация върху нея. А за виста да не говорим, то една програмам не може да се инсталира върху нея както трябва.
Ако упорито не иска да се деинсталира, по-добре използвай "Your uninstaller 2008" той ще я "напъне" да се деинсталира, а на него не може да ги продава тия истории защото ако откаже той сканира файловете, и с твое разрешение ги трие.
-Как се нарича компютър с инсталирана Nod32?
-Компютър без антивирусна защита.