Автор Тема: проверява ли аваст архивирани файлове  (Прочетена 1102 пъти)

0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

Неактивен tanganika

• Новак
  • *
  • Публикации: 3
здравейте ползвам аваст про.от две години изключително добра програма досега все още не ме е предала.от вашия форум научих всичко което не знаех за аваст,само едно не ми е ясно може ли да проверява незаключените архивни файлове,защото като я пусна да сканира по време на сканирането пише:

провери архивните файлове:   изключен

как да я включа да проверява и архивите ако има тази функция моля да ми помогнете ще ви бъда много благодарен.

Неактивен GlowNDark

• avast! bg support
  • Потребител
  • Публикации: 183
    • avast! antivirus bulgaria
Re: проверява ли аваст архивирани файлове
« Отговор #1 -: Август 17, 2008, 12:04:36 am »
Ако ползваш стандартния интерфейс, когато посошиш проверка на локалните дискове(щракнеш на иконата) долу има една отметка (проверявай архивите). Трабва да я щракнеш

Неактивен tanganika

• Новак
  • *
  • Публикации: 3
« Отговор #2 -: Август 17, 2008, 09:59:34 am »
Ако ползваш стандартния интерфейс, когато посошиш проверка на локалните дискове(щракнеш на иконата) долу има една отметка (проверявай архивите). Трабва да я щракнеш

благодаря за бързия отговор сега вече ми стана ясно как става и активирах функцията.ако имам още въпроси относно аваст ще питам отново.хиляди благодарности бяхте ми много полезен  :)

Неактивен terminator

• Потребител
  • Публикации: 102
    • Форума на Буковлък
« Отговор #3 -: Септември 11, 2008, 09:29:52 pm »

благодаря за бързия отговор сега вече ми стана ясно как става и активирах функцията.ако имам още въпроси относно аваст ще питам отново.хиляди благодарности бяхте ми много полезен  :)
между другото аваст си има много "хелп" файлчета и то на БГ език. Могат да са ти много полезни ако отделиш време да ги прочетеш. ::)
-Как се нарича компютър с инсталирана Nod32?
-Компютър без антивирусна защита.