Автор Тема: Проблем при стартирането на XP  (Прочетена 1270 пъти)

0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

Неактивен ivikon

• Новак
  • *
  • Публикации: 2
Проблем при стартирането на XP
« -: Август 14, 2008, 01:41:47 pm »
Здравеите,
проблема ми е следния, вчера преинсталирах Win-a (на няколко пъти) и след това свалих новата версия на Avast Home от сайта. Инсталирах и рестартирах. До тук всичко е ОК. Но след рестарта, проверката и зареждането ХР компютъра забива и не може да се отвори нищо. Не знам дали проблема е от Аваст-а, но след като го инсталирам започва забива. Компютъра е слаб 1,56Ghz и 500 и нещо RAM. Ползвам Аваст Холм на други два компютара и не е имало никакви проблеми. Моля ако някой има идея какъв може да е проблема да даде съвет.
Благодаря много предварително.

Неактивен CNews

• Начинаещ
  • **
  • Публикации: 57
Re: Проблем при стартирането на XP
« Отговор #1 -: Август 14, 2008, 07:08:21 pm »
Странна работа...
 :o :o :o
Ако искаш пробвай да преинсталираш пакТо как така преинсталирваш 2-3 пъти бе ти си ненормален...веднъж и толкова!

Неактивен ivikon

• Новак
  • *
  • Публикации: 2
« Отговор #2 -: Август 15, 2008, 11:41:49 am »
 ;D ми то май така ще стане ако не сеоткрие проблема. Но просто нищо не може да се прави след рестарта, освен да се рестартира пак. Може и да е нещо от самия Windows, но при инсталацията всичко е ОК не дава грешки. Незнам  :(  Даже и Task Manager-а не може да се отвори.
« Последна редакция: Август 15, 2008, 12:09:11 pm от ivikon »

Неактивен sergo_k

• Начинаещ
  • **
  • Публикации: 92
    • Вашата софтуерна визия
« Отговор #3 -: Август 31, 2008, 01:26:58 am »
С каква версия на Windows си ? Да не е някоя модифицирана и кракната, и това да създава проблем ???

Неактивен terminator

• Потребител
  • Публикации: 102
    • Форума на Буковлък
« Отговор #4 -: Септември 11, 2008, 09:21:10 pm »
Модифицираните и кракнати уиндоуси понякога дават по -малко грешки, и са много по-пригодени, с пачнати майкрософтски файлове (като uxtheme) и т.н.
Относно компютъра, моя също е с 512 Рам и никога не съм имал проблем с аваст, която не е такка лакома за рам както други някой програми от този вид
-Как се нарича компютър с инсталирана Nod32?
-Компютър без антивирусна защита.